HometrepanoiaCe zodie ești în funcție de pagina de meme pe care o...

Ce zodie ești în funcție de pagina de meme pe care o urmărești(II)

După cum știe deja cititorul fidel, cercetătorii britanici s-au aplecat asupra problemei paginilor de meme și a corelației lor cu însemnul zodiacal. Prima parte despre zodiile și ce pagini de meme le-ar fasona o găsești aici. După ani de studii empirice, au publicat într-un final și adevărurile incontestabile privitoare la celelalte 6 dintre top 12 cele mai bine cunoscute zodii.

MEMĂRIE

No photo description available.

Semn de apă, Racul se întâmplă să fie și zodia lui Petre Roman. Nicio surpriză, deci, că cei care împărtășesc acest semn zodiacal sunt în largul lor pe pagina Memărie. Ca rac, vrei știi ce se întâmplă important în lume, dar nu vrei să deschizi o pagină de știri, deci te îndrepți curajos spre a doua cea mai bună sursă, pagina de memutse politice și comentariu de actualitate. Printre resurse se numără: manelele, Cumpănașu și condamnarea păturii lipsite de venituri a studenților care își revendică drepturile recent pierdute, prin sublinierea ipocriziei săracilor. Cum ești rac, ai o intuiție foarte bună, care îți permite să îți atingi mereu obiectivele și să te hăhăi la dumele cu Firea.

ȘTIRI ȘI COMENTARII FRUMOASE

No photo description available.

Excelezi în lumina reflectoarelor și ești perseverent: ca Leu, cauți un mediu măgulitor, unde să te poți simți remarcat. Spațiul ideal pentru acest semn guvernat de soare este Știri și comentarii frumoase, această pagină de meme politice care nu se distinge de Memărie prin absolut nimic ce se poate vedea cu ochiul liber. Însă, cum ești direct și sincer, te bucură ironia nefiltrată care reiese din capturi de ecran cu titluri de ziar sau de pe burtieră care au un aer științifico-fantastic. Fiind pretențios, te bucuri și de referințele culturale presărate în descrierea memutselor, un citat în latină, ceva. Și fiind obișnuit să nu empatizezi cu nimeni vreodată, râzi la glume cu “grase și viol”.

USR TINERET

May be an image of text that says 'USR Tineret'

Se crede că gemenii sunt cel mai rău semn al zodiacului, însă acest lucru nu este adevărat. Fecioara este un semn care caută stabilitate și acordă atenție detaliilor. De aceea ai apetit pentru meme care nu doar că abordează teme politice, ci chiar sunt create de tinerii frumoși și liberi de la uniunea ta preferată. Ești stimulat la glanda gândirii de memele uscățele și încărcate politic, care miros a complex mesianic și a imaginație puțin debordantă. Cum fecioara dispune de o logică remarcabilă, se bucură de acestea. Publicațiile politice și serioase sunt intercalate cu imagini care cuprind texte precum „Ne plac trenurile”, ceea ce stârnește nativul fecioară, spirit analitic. Ești o persoană căreia nu îi place dezordinea, deci ordinea și disciplina useristă te calmează.

ALEXANDRU CUZA-VODĂ II

May be an image of 2 people

Se știe despre Balanță că se gândește îndelung înainte de a lua o decizie. Astfel, Alexandru Cuza-Vodă II este pagina perfectă pentru tine, semn ezitant. Aici nu trebuie să decizi cum e până la urmă, femeile e oameni sau nu chiar? Acest semn de aer se bucură de lipsa de responsabilitate care vine cu memutsele pro terapie și comunicare autentică, urmate de cele tip femeile-s proaste, urâta dracului. Ești o balanță idealistă (tautologie), deci crezi cu adevărat că postările sunt un pamflet și trebuie tratate ca atare. Nu ai probleme în a reconcilia modul în care se bat cap în cap atitudinile echilibrate cu misoginismul de Lidl și albeismul de cartier.

MEME-URI IESITE DIN CORT

May be an image of 1 person

Scorpionul, semn intens și paradoxal, guvernat de Pluto și Marte, nu urmărește pagini banale. Te apleci mai degrabă spre meme tematice, cum ar fi cele alternative și edgy propuse de Meme-uri iesite din cort. Like-uri puține, fonturi diferite, plasate aleatoriu, energii haotice, drog, festival, antirasism, anarho-grătărism. Asta vrea nativul pasional care caută să vadă dincolo de măștile oamenilor. Scorpionii au o mare putere de regenerare, de aceea pot supraviețui cu brio atmosferei nesfinte de pe această pagină de meme cu conținut extrem de specific și care descrie un univers care nu le este accesibil tuturor. Nu ești ca alte fete și ești mândru de asta, ceea ce ți se reflectă în preferințele memistice.

ANA ARE MEME

No photo description available.

Semn dual, supranumit „arcașul”, ca nativ din zodia Săgetător ești de părere că o memă cu carul cu boi al lui Grigorescu e intelectuală, și te și identifici drept intelectual și sapiosexual. De aici derivă clar concluzia deductivă simplă că pagina Ana are meme nu poate fi decât pe placul tău, întrucât cauți mereu aventura. Preocupat de viața polisului, jovialul semn de foc apreciază arta memistică cu subiecte politice (ex. dl Iohannis), mondene (ex. burgeri gratis), actuale (ex. captură de ecran cu burtieră amuzantă) etc. Îți e satisfăcută pofta de viață prin intersecția dintre Șoșoacă și referințe istorice, iar șarmul tău se regăsește în faptul că judeci oamenii care se bucură de Dorian Popa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.