Hometrepanoia4 perechi de șalvari care spun “am un job conformist bine plătit...

4 perechi de șalvari care spun “am un job conformist bine plătit dar îmi place să mă droghez la festivaluri”

Deși sezonul festivalurilor a trecut deja, din păcate fără a se materializa din cauza pandemiei, asta nu înseamnă că nu te poți gândi deja la sezonul următor de distracție și la outfiturile pe care le vei purta când te vei sparge mai rău ca tencuiala de pe clădirile interbelice din centrul Bucureștiului pe boabă la scena deep din mijlocul unei păduri. Un timeless classic al costumației oricărui petrecăreț pastilat este, desigur, șalvarul, uniforma minților deschise și foarte albe din toată lumea, care au o apreciere adâncă pentru cultura orientală, mai ales când aceasta vine într-o punguță ziploc. 

Mens Cotton Harem Pants Baggy Aladdin Alibaba Hippie Festival Wide Leg Trousers  Pants

Această pereche lejeră este realizată manual de călugări tibetani care încearcă să finanțeze mișcarea de secesiune naționalist-teocrată locală. Culorile vii transmit un vibe pozitiv celor din jurul tău și faptul că ești un spirit hippie care are nevoie de pace și libertate chiar dacă petrece 60 ore pe săptămână făcând exceluri furios și subminându-și colegii pentru a urca pe scara ierarhică corporatistă.

HIPPIE FLOW PANTS, psy trance trousers, extra wide flares, hippy flare pants,  dance trousers, pixie clothing, goa t… | Hippie flare pants, Hippie wear,  Pixie outfit

Acești șalvari sunt atât de ușori și aerisiți încât vei simți imediat prin ei briza mării sau curentul de aer creat de boxele de bass lângă care ajungi mereu când te depersonalizezi pe timbre într-una din cele 21 de zile pe an în care nu produci capital pentru o entitate amorală al cărui scop nu l-ai chestionat niciodată pentru că te plătește suficient de bine încât să ai cox tot festu. 

ragged hem psy trance trousers hippy festival Goa doof clothing elf  leggings green woodland elven khaki

Realizați integral din cânepă provenită din India, reciclată în SUA, țesută într-o fabrică din Pakistan, apoi livrată înapoi în SUA înainte să fie vândută prin dropshipping de un comerciant local precum ȘlvrIndustry, șalvarii aceștia demonstrează lumii întregi că îți pasă de mediul înconjurător și că tu, personal, faci tot ce poți pentru a salva planeta atunci când nu faci optimizare fiscală pentru clienții din industria petrolieră. 

Pin on Fashion & Fabrics

Uită-te la aceste modele! Formele geometrice intricate de pe această pereche spun despre purtătorul ei că este o persoană spirituală, care meditează asupra marilor mistere ale vieții și încearcă să devină una cu universul și probabil și-a rezervat o excursie de 3-4000 euro pentru a participa la o ceremonie ayahuasca oficiată de un Șaman Autentic™, folosind bonusul primit în urma unei campanii CSR de succes pentru o companie care minează litiu în comunități indigene. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.