HometrepanoiaAnunț de apartament mișto sau compunere din învățământul primar?

Anunț de apartament mișto sau compunere din învățământul primar?

Toamna tocmai își reintră în drepturi. Pe jos, frunzele formează un covor multicolor: arămiu, cărămiziu, miere, cupru. Căderea lor semnalează apropierea iernii. Afară plouă încet. Zăresc în bălțile de pe aleile înguste dintre casele cu acoperișuri cărămizii picăturile de ploaie care creează unde în apă. Aud un câine care latră. Doamna Lili, vecina mea mă salută și stăm de vorbă, înainte să intru în blocul construit în interbelic, dar care mai mulți arhitecți mi-au zis că e trainic și mai rezistă încă la 10 cutremure de peste 7 grade, chiar și la unu de 10 grade. Urc pe scările înguste care îmi amintesc de excursiile din copilărie de la Castelul Bran și ajung în fața apartamentului de la etajul 4. Introduc cheia în broasca și apartamentul de două camere se desfășoară în fața mea. În sfârșit, tihnă.

Apartamentul este moștenit de la stră-bunicii mei și are o valoare sentimentală imensă, de aceea și prețul este un pic mărit că mi-e greu să ma despart de el, totuși e în conformitate cu zona, care este aproape de centru și ai în jur ce vrei. Poți lua felurite bucate de la Mega Image, LIDL sau poți ieși la o promenadă în mall, să zărești în vitrenele magazinelor straie care de care mai frumoase și mai migălit făurite. Apartamentul este mobilat boem, cu corpuri de mobilă din cel mai trainic lemn, exploatat de Ikea din frumoasele păduri prin care se plimba dinastia Hohenzollern cât timp susținea dictatura fascistă din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Camerele au o energie foarte primitoare, cu sobele lor pe lemn care îți încălzesc frigul din oase după o zi de mers prin omăt. Prin geamurile cu rama din lemn, poți auzi cum șuieră vântul în nopțile când viscolește puternic. O ciocolată caldă e tot ce ai nevoie ca să privești cum se așterne neaua peste orașul adormit. Nici nu mai ai nevoie de 12 HOURS of Relaxing Fireplace Sounds cu un așa șemineu ospitalier.

O așa oază de liniște și pace în orașul aglomerat nici nu vine cu un preț mare. Calmul și pacea costă doar 400 de euro direct de la proprietar, fără comision agenție, dar cu o lună garanție. În acest cuibușor au voie doar oamenii, lighioanele aparținând naturii nu. Acest apartament îmi plătește vacanțele în Thailanda.

-Sfârșit-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.