HometrepanoiaBărbat heterosexual cu job bine plătit insistă să afli că face terapie

Bărbat heterosexual cu job bine plătit insistă să afli că face terapie

Man Is Lying On Sofa In White Room And Talking To Therapist... Stock Photo,  Picture And Royalty Free Image. Image 103877804.

Incertitudinea globală și izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 au adus în prim plan, printre altele, discuțiile despre sănătatea mintală și cum ne simțim atunci când rămânem singuri cu gândurile noastre. În acest context, Tibi, executive corporate sales officer la o firmă mare, dorește ca toată lumea să afle că el face terapie și că lucrează la sine, dar mai ales femeile cu vârste între 18 și 30 de ani de pe o rază de 40km de Piața Unirii.

“Mi-am dat seama că sunt foarte deconectat de emoțiile mele, știi? De cine sunt eu cu adevărat, și asta mă face o persoană nașpa”, transmite Tibi alunecând la tine în DM ca pinguinul ăla din Fight Club care simboliza acceptarea de sine a personajului principal. 

“Am mai încercat în trecut să meditez, iar acum am un app de mindfulness, ca să devin o versiune mai bună a mea”, spune Tibi în timp ce schimbă culoarea de fundal a chatului. El consideră că din cauză că nu a fost suficient de mindful se certa foarte des cu fosta lui prietenă, care “zicea mereu că nu o ascult, așa că am început să îmi pun căștile pe urechi cu acel app câte o oră pe zi, ca să învăț să ascult mai bine”.

Decizia de a se duce la terapie a venit în urma acestei ultime despărțiri, după care a considerat că este momentul să investească mai mult în personalitatea sa decât cei 11$ dați pe aplicație. “Până la urmă sunt doar 200 lei pe ședință, cred că oricine își dorește cu adevărat poate să facă acest mic efort financiar pentru a fii un om mișto”, scrie Tibi pe Instagram, pentru că te-a găsit și acolo.

Întrebat cum progresează terapia, Tibi spune că e încă la început dar i se pare foarte mișto să afle cum toate chestiile care i se reproșează în relații se trag de la evenimente din copilăria sa. “Deci, practic, eu n-am nicio vină de fapt când mă comport aiurea față de femei, sunt doar aceste mecanisme de coping pe care le-am dezvoltat când eram mic, m-am simțit foarte liber când am conștientizat asta”, adaugă el, după care te întreabă iar dacă vrei să ieși la un date, deși l-ai refuzat deja de două ori azi.

Confruntat cu faptul că este foarte insistent și un pic creepy în abordarea sa, Tibi spune că o să discute despre asta cu terapeutul său, dar transmite și că se simte atacat pe nedrept și că poate de fapt problema e la tine și ar trebui să te duci și tu la terapie. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.