HometrepanoiaBărbat heterosexual cu job bine plătit insistă să afli că face terapie

Bărbat heterosexual cu job bine plătit insistă să afli că face terapie

Man Is Lying On Sofa In White Room And Talking To Therapist... Stock Photo,  Picture And Royalty Free Image. Image 103877804.

Incertitudinea globală și izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 au adus în prim plan, printre altele, discuțiile despre sănătatea mintală și cum ne simțim atunci când rămânem singuri cu gândurile noastre. În acest context, Tibi, executive corporate sales officer la o firmă mare, dorește ca toată lumea să afle că el face terapie și că lucrează la sine, dar mai ales femeile cu vârste între 18 și 30 de ani de pe o rază de 40km de Piața Unirii.

“Mi-am dat seama că sunt foarte deconectat de emoțiile mele, știi? De cine sunt eu cu adevărat, și asta mă face o persoană nașpa”, transmite Tibi alunecând la tine în DM ca pinguinul ăla din Fight Club care simboliza acceptarea de sine a personajului principal. 

“Am mai încercat în trecut să meditez, iar acum am un app de mindfulness, ca să devin o versiune mai bună a mea”, spune Tibi în timp ce schimbă culoarea de fundal a chatului. El consideră că din cauză că nu a fost suficient de mindful se certa foarte des cu fosta lui prietenă, care “zicea mereu că nu o ascult, așa că am început să îmi pun căștile pe urechi cu acel app câte o oră pe zi, ca să învăț să ascult mai bine”.

Decizia de a se duce la terapie a venit în urma acestei ultime despărțiri, după care a considerat că este momentul să investească mai mult în personalitatea sa decât cei 11$ dați pe aplicație. “Până la urmă sunt doar 200 lei pe ședință, cred că oricine își dorește cu adevărat poate să facă acest mic efort financiar pentru a fii un om mișto”, scrie Tibi pe Instagram, pentru că te-a găsit și acolo.

Întrebat cum progresează terapia, Tibi spune că e încă la început dar i se pare foarte mișto să afle cum toate chestiile care i se reproșează în relații se trag de la evenimente din copilăria sa. “Deci, practic, eu n-am nicio vină de fapt când mă comport aiurea față de femei, sunt doar aceste mecanisme de coping pe care le-am dezvoltat când eram mic, m-am simțit foarte liber când am conștientizat asta”, adaugă el, după care te întreabă iar dacă vrei să ieși la un date, deși l-ai refuzat deja de două ori azi.

Confruntat cu faptul că este foarte insistent și un pic creepy în abordarea sa, Tibi spune că o să discute despre asta cu terapeutul său, dar transmite și că se simte atacat pe nedrept și că poate de fapt problema e la tine și ar trebui să te duci și tu la terapie. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.