HometrepanoiaCeau îmi place să mănânc aicea: Am băgat cariceps la restaurantul lui...

Ceau îmi place să mănânc aicea: Am băgat cariceps la restaurantul lui Serghei Mizil

Astăzi merem până în Constanța la restaurantu La 2 Vagabonzi a lu Serghei Mizil. Mi-o scris amu tri zăle pe Facebook că dacă vreau să merg să bag ceva la ei și am zis că no, oi mere.

Din câte am înțăles o să ne aștepte domnu Serghei acolo și ne decidem ce băgăm. Vă țin la curent.

No, am ajuns și în Constanța da nu știu că tare greu o fo drumu o trăbuit să mă bag pân păduri pân munți numa nebunii din astea. În fine, amu închid să îl sun pă domnu Mizil să văd unde mă cazez și ne vedem direct acolo.

No, am vorbit și cu Serghei și cică în casa asta undeva o să stau da nu știu că văd că n-are numa un pat miculuț api io nu știu dacă oi putea dormi dăstul dă bine în ăsta. În fine. Hârtia igienică văd că îi din asta în tri straturi ceea ce zic că îi dăstul dă bine. Hai că fac un duș și mă schimb și coborâm jos la restaurant să ne vedem și cu Serghei și vedem ce băgăm. Ceau!

No, am ajuns api la restaurant și cică la masa asta așe mai mare oi sta, cică mai vin niște preteni de-a lu Serghei apoi să vie din partea mea. Am cerut un meniu să vedem ce să băgăm. Mi-o zis din start că n-au Pepsi numa Cola ceea ce no îi un pic nașpa da no. Am cerut un Cola cu gheață acuma aștept să mi-l aducă. Ce au ăștia aci… Aripiore picante în sos berlinez…. Shaorma mică de Pui Mizil…. Clătite cu Fineti…. Parcă aș băga un buger să văd dacă au burgeri. No da numa atâta îi meniu?

No, am întrebat-o pe domnișoara dacă au burgeri cică îi alt meniu amu mi-l aduce. Între timp după cum puteți vedea o venit și domnu Mizil cu niște prieteni. Îl puteți vedea acole în capu mesei. Îs faini așe da parcă tare mult tăt râd și vorbesc api io am venit să bag. În fine, ni că o venit și meniu de burgeri mă uit un pic prin el să văd ce mă decid să ieu.

No, deci o să iau un Cheeseburger din ăsta și clătite cu fineti, să vedem cum a fi.

No, o venit și mâncarea. Hai să băgăm. Deci burgeru pot să zic că îi un pic păstă medie, n-are arome nașpa, n-are gusturi interesante. Numa că o venit domnu Serghei și o luat o mușcă dân el mai înainte apoi atâta o mușcat că nu cred că m-oi sătura așa că mă gândesc dacă să nu comand și o porție de Cariceps de pui cu mămăliguță.

No, deci hai că am comandat și Caricepsu, să vedem dacă să poate mânca.

Bă, Caricepsu nu îi rău, porția îi dăstul de mare după cum puteți vedea, conține cariceps de pui, ceva condiment paprikă sau nu știu ce îi, ceva mai special cred că sosu bucătarului. În orice caz, să poate mânca. Amu aștept să vină și clătitele cu fineti să băgăm. Sper că mă auziți bine că tare gălăgioși îs oamenii ăștia și tăt numa vorbesc apoi dacă am venit până aci și nu se aude bine no… În fine haidați că o venit și clătitele cu fineti. Hai să le băgăm. Conțin fineti după cum puteți vedea. Îs un pic păstă medie.

No, cam asta o fost și la La 2 Vagabonzi, mâncarea o alunecat, s-o putut manca. Atâta că gălăgia aia no, în fine. Acuma mă duc să dorm că mâine pornesc înapoi către Oradea. Alunecă pă gât în jos și… Ne vedem data viitoare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.