HometrepanoiaCinci ansambluri rezidențiale unde să-ți filmezi videoclipul sponsorizat de brandul momentului în...

Cinci ansambluri rezidențiale unde să-ți filmezi videoclipul sponsorizat de brandul momentului în bulicik

Ok, tocmai ai tras ultimul hit într-un coteț de studio unde ai ținut 6 ore inginerul de sunet ca să pici pe beat sau poate tocmai ați strâns cu trupa bani să vă trageți în sfârșit piesa, pe care o repetați de juma de an în boxă la ăi bătrâni de pică tot curentul la bloc când bagați amplificatoarele în priză, undeva profi. Nu contează, acum ar trebui să băgați și un clip pentru extra exposure. Redacția, care are cunoștințe parțiale despre industria muzicală (are zero), vă recomandă următoarele complexe rezidențiale unde puteți să filmați următorul videoclip de succes. Succesul e garantat, după cum se vede din producțiile pop și trap care sunt în trending.

*am schimbat numele ansamblurilor ca să nu promovăm piața imobiliară care trebuie să dispară

1.Delta Gardens

O alegere CLASICĂ. Cadrele cu turnurile în fundal, pur și simplu vor rupe clipul tău trap, dându-i un aer GRIME, de o să ziceți că sunteți direct în Londra în social housing cu toată brigada. Da, un apartament aici e aproape 200k euro, dar poate o să vă permiteți unul dacă vă semnează Global. Mai mult de atât, dacă mai aveți buget sau sponsorizare Chio Chips, puteți oricând să filmați cu drona 4k parcul Văcărești pentru un un plus de EXOTISM. 

2.Complex Nufărul

Celebrele acoperișe albastre vor ieși în evidență instant, mai ales după ce se bagă în post producție filtrul ăla jale HDR. Locație mai degrabă potrivită pentru clipuri gen ”family friendly” sau ”distracție cu gașca”, puteți mima cu ușurință VISUL AMERICAN. Piscina e perfectă pentru o bălăceală cu Cheluțu.

3.Forest Residence

Aici locuiește un celebru scriitor și cine știe, poate îl prindeți într-un cadru cât timp faceți reclamă la Pop Cola în timpul coregrafiei ăleia jale la care ați exersat o lună. Pădurea din proximitate este foarte ofertantă atât pentru clipuri cu tematică horror tip slasher movies unde fuge Ligia prin pădure și o urmărește Tibi costumat în Jason, cât și pentru cele cu tematică comuniune cu natura, gen WAHA, unde filmați așa kaleidoscopic coroana copacilor să mimați tripul de LSD.

4.Complex Beautiful Gardens

Perfect pentru scenarii post-apocaliptice tip Fallout sau The Walking Dead. Dacă e ceață, economisiți bani la mașinile de fum ca să trageți clipul ăla inspirat din Silent Hill. Cadrele cu uzina din spate sunt perfecte să dea un aer post-industrial clipului și se potrivesc atât la genurile muzicale gen rock cât și la cele gen hip-hop/rap.

5.Field Residence

Luați idee aici: Prim plan pe Tibi și Ligia care sunt pe locurile din față ale unei Tesle superbe (o închiriem, nu e problemă). Tibi conduce că așa dictează rolurile de gen și cei doi se ceartă. Nu se aude ce zic, că peste ei începe piesa. Tibi frânează și dă cu palma nervos în volan. Ligia țipă la el, iese pe ușa și o închide trântind-o. Cearta continuă în drum spre apartament cât timp piesa se aude pe fundal. La refren, deschid ușa apartamentului în slow motion. Ligia începe să plângă, Tibi se duce să o liniștească și la ultimele acorduri din piesă, se împacă și se sărută tip french. Ideea asta de clip pe relație cis-hetero toxică poate fi a voastră, dacă alegeți să filmați în Field Residence.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.