HometrepanoiaCinci chirii boeme care te vor face să spui ”Wow, asta nu...

Cinci chirii boeme care te vor face să spui ”Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică cu risc seismic și cu mucegai pe pereți.”

Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică din centrul Bucureștiului cu risc seismic și cu mucegai pe pereți, dar măcar e aproape de Control.

Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică din centrul Bucureștiului cu risc seismic și cu mucegai pe pereți, dar măcar din mobila veche poți face lemne de foc.

Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică din centrul Bucureștiului cu risc seismic și cu mucegai pe pereți, dar se zice că arta vine din suferință și poți face larping în artistx din interbelic care trăiește în precaritate.

Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică din centrul Bucureștiului cu risc seismic și cu mucegai pe pereți, dar anunțul de chirie a fost scris de o persoană expertă în advertising, care a romantizat precaritatea în care se află locuința, astfel făcând-o dezirabilă pentru clasa creativă.

Wow, în capitalism dreptul la locuire nu există, iar proprietarii vor profita de piața imobiliară liberă ca să ofere locuințe improprii la suprapreț. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare