HometrepanoiaCinci chirii boeme care te vor face să spui ”Wow, asta nu...

Cinci chirii boeme care te vor face să spui ”Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică cu risc seismic și cu mucegai pe pereți.”

Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică din centrul Bucureștiului cu risc seismic și cu mucegai pe pereți, dar măcar e aproape de Control.

Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică din centrul Bucureștiului cu risc seismic și cu mucegai pe pereți, dar măcar din mobila veche poți face lemne de foc.

Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică din centrul Bucureștiului cu risc seismic și cu mucegai pe pereți, dar se zice că arta vine din suferință și poți face larping în artistx din interbelic care trăiește în precaritate.

Wow, asta nu e o chirie boemă, e o casă interbelică din centrul Bucureștiului cu risc seismic și cu mucegai pe pereți, dar anunțul de chirie a fost scris de o persoană expertă în advertising, care a romantizat precaritatea în care se află locuința, astfel făcând-o dezirabilă pentru clasa creativă.

Wow, în capitalism dreptul la locuire nu există, iar proprietarii vor profita de piața imobiliară liberă ca să ofere locuințe improprii la suprapreț. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.