HometrepanoiaCum te afectează pe tine personal moartea judecătoarei Ruth Bader-Ginsburg

Cum te afectează pe tine personal moartea judecătoarei Ruth Bader-Ginsburg

Odată cu trecerea în neființă a doamnei de fier a justiției americane, tu personal nu vei mai avea cu cine sa împarți o ciorbă rădăuțeană pe data de 12 a fiecărei luni.

Mai mult, cine te va ajuta să îți găsești certificatul de naștere când ți-l cer la secția de poliție ca să-ți faci buletin nou, pentru că pe cel vechi l-ai pierdut când te plimbai cu Ruth Bader-Ginsburg pe aleea șahiștilor in Cișmigiu. Chiar sperăm că nu ai o chirie scumpă, pentru că acum chiar nu mai ai niciun pretext să-i ceri lui Ruth Bader-Ginsburg “jumatea ei” din chirie.

Of, o să trebuiască să înveți cum să-ți programezi singur televizorul, acum că apreciata judecătoarea Ruth Bader-Ginsburg nu mai este. Probabil că e momentul să investești într-o scară, pentru că Ruth Bader-Ginsburg nu mai are cum să-ți schimbe becurile prin casă, fiind regretabil moartă.

Ții minte când Ruth Bader-Ginsburg venea și toaleta toate tufișurile și toți copacii din București? Ei bine, se pare că o să trebuiască să ne bazăm pe altcineva, pentru că doamna Bader-Ginsburg a răposat. Acum că prietenii tăi nu mai au cum să o roage pe Ruth Bader-Ginsburg să se ducă să aibe grijă de pisica lor, o să apeleze la tine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.