HometrepanoiaCum te afectează pe tine personal moartea judecătoarei Ruth Bader-Ginsburg

Cum te afectează pe tine personal moartea judecătoarei Ruth Bader-Ginsburg

Odată cu trecerea în neființă a doamnei de fier a justiției americane, tu personal nu vei mai avea cu cine sa împarți o ciorbă rădăuțeană pe data de 12 a fiecărei luni.

Mai mult, cine te va ajuta să îți găsești certificatul de naștere când ți-l cer la secția de poliție ca să-ți faci buletin nou, pentru că pe cel vechi l-ai pierdut când te plimbai cu Ruth Bader-Ginsburg pe aleea șahiștilor in Cișmigiu. Chiar sperăm că nu ai o chirie scumpă, pentru că acum chiar nu mai ai niciun pretext să-i ceri lui Ruth Bader-Ginsburg “jumatea ei” din chirie.

Of, o să trebuiască să înveți cum să-ți programezi singur televizorul, acum că apreciata judecătoarea Ruth Bader-Ginsburg nu mai este. Probabil că e momentul să investești într-o scară, pentru că Ruth Bader-Ginsburg nu mai are cum să-ți schimbe becurile prin casă, fiind regretabil moartă.

Ții minte când Ruth Bader-Ginsburg venea și toaleta toate tufișurile și toți copacii din București? Ei bine, se pare că o să trebuiască să ne bazăm pe altcineva, pentru că doamna Bader-Ginsburg a răposat. Acum că prietenii tăi nu mai au cum să o roage pe Ruth Bader-Ginsburg să se ducă să aibe grijă de pisica lor, o să apeleze la tine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.