HometrepanoiaCum te afectează pe tine personal moartea judecătoarei Ruth Bader-Ginsburg

Cum te afectează pe tine personal moartea judecătoarei Ruth Bader-Ginsburg

Odată cu trecerea în neființă a doamnei de fier a justiției americane, tu personal nu vei mai avea cu cine sa împarți o ciorbă rădăuțeană pe data de 12 a fiecărei luni.

Mai mult, cine te va ajuta să îți găsești certificatul de naștere când ți-l cer la secția de poliție ca să-ți faci buletin nou, pentru că pe cel vechi l-ai pierdut când te plimbai cu Ruth Bader-Ginsburg pe aleea șahiștilor in Cișmigiu. Chiar sperăm că nu ai o chirie scumpă, pentru că acum chiar nu mai ai niciun pretext să-i ceri lui Ruth Bader-Ginsburg “jumatea ei” din chirie.

Of, o să trebuiască să înveți cum să-ți programezi singur televizorul, acum că apreciata judecătoarea Ruth Bader-Ginsburg nu mai este. Probabil că e momentul să investești într-o scară, pentru că Ruth Bader-Ginsburg nu mai are cum să-ți schimbe becurile prin casă, fiind regretabil moartă.

Ții minte când Ruth Bader-Ginsburg venea și toaleta toate tufișurile și toți copacii din București? Ei bine, se pare că o să trebuiască să ne bazăm pe altcineva, pentru că doamna Bader-Ginsburg a răposat. Acum că prietenii tăi nu mai au cum să o roage pe Ruth Bader-Ginsburg să se ducă să aibe grijă de pisica lor, o să apeleze la tine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare