HometrepanoiaFlorin Cîțu: copiii americani mănâncă sfarmă-sfălci, n-au nevoie de prânzuri calde

Florin Cîțu: copiii americani mănâncă sfarmă-sfălci, n-au nevoie de prânzuri calde

Într-un interviu acordat recent pentru un radio ascultat de oameni extraordinar de proști, Ministrul Apărării Economiei Împotriva Artelor Întunecate a declarat că nu i se pare că școlile românești au nevoie de ore de antreprenoriat și că i se pare absurdă și ideea de a servi prânzuri calde gratuit la școală copiilor din România, dând ca exemplu situația pe care o cunoaște el din SUA, unde “copiii la 12 ani se trezesc, mănâncă un sfarmă-sfălci și apoi se duc să vândă ziare pe străzi, fără să aibă niciun ajutor din partea statului.”  

“Copiii din România ar putea să învețe multe lucruri de la congeneraționalii lor de peste ocean. Nu doar că întreaga industrie a jurnalismului în format fizic este menținută în viață de această rețea de distribuție eco bazată pe minori livratori pe bicicletă, dar există și un sector puternic de antreprenoriat și inovație”, a continuat ministrul în timp ce își rula un trabuc din foi de placentă. 

“De pildă, am văzut recent un documentar despre acești trei băieți care au dezvoltat un prototip de lansator mecanic de ziare care practic automatizează tot procesul. Sunt niște băieți deștepți, unul din ei e un businessman natural care n-a avut nevoie de ore de antreprenoriat, unul este un fel de geniu tehnic și au și al treilea e un muncitor. De aceea cred și eu că ar trebui să luăm o pagină din manualul american de educație fiscală și economică, încurajând copiii, care nu sunt încă mărginiți de ceea ce li -a spus că e posibil sau imposibil și pot veni cu idei surprinzătoare, precum o mașină rachetă, sau o bancă de sfarmă-fălci în care sunt sfarmă-fălci din întreaga lume și unde directorul poartă un joben bleu-ciel,” a mai adăugat economistul liberal.

Întrebat ce alte idei mai are privind modul în care putem redresa economia României și să evităm cele mai rele efecte pe care le-ar putea avea pandemia asupra buzunarelor românilor, dl. Cîțu a declarat doar că are el un plan, dar întâi trebuie să-și dea seama unde s-a pitit nevăstuica aia afurisită care se pricepe la toate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.