HometrepanoiaFlorin Cîțu: copiii americani mănâncă sfarmă-sfălci, n-au nevoie de prânzuri calde

Florin Cîțu: copiii americani mănâncă sfarmă-sfălci, n-au nevoie de prânzuri calde

Într-un interviu acordat recent pentru un radio ascultat de oameni extraordinar de proști, Ministrul Apărării Economiei Împotriva Artelor Întunecate a declarat că nu i se pare că școlile românești au nevoie de ore de antreprenoriat și că i se pare absurdă și ideea de a servi prânzuri calde gratuit la școală copiilor din România, dând ca exemplu situația pe care o cunoaște el din SUA, unde “copiii la 12 ani se trezesc, mănâncă un sfarmă-sfălci și apoi se duc să vândă ziare pe străzi, fără să aibă niciun ajutor din partea statului.”  

“Copiii din România ar putea să învețe multe lucruri de la congeneraționalii lor de peste ocean. Nu doar că întreaga industrie a jurnalismului în format fizic este menținută în viață de această rețea de distribuție eco bazată pe minori livratori pe bicicletă, dar există și un sector puternic de antreprenoriat și inovație”, a continuat ministrul în timp ce își rula un trabuc din foi de placentă. 

“De pildă, am văzut recent un documentar despre acești trei băieți care au dezvoltat un prototip de lansator mecanic de ziare care practic automatizează tot procesul. Sunt niște băieți deștepți, unul din ei e un businessman natural care n-a avut nevoie de ore de antreprenoriat, unul este un fel de geniu tehnic și au și al treilea e un muncitor. De aceea cred și eu că ar trebui să luăm o pagină din manualul american de educație fiscală și economică, încurajând copiii, care nu sunt încă mărginiți de ceea ce li -a spus că e posibil sau imposibil și pot veni cu idei surprinzătoare, precum o mașină rachetă, sau o bancă de sfarmă-fălci în care sunt sfarmă-fălci din întreaga lume și unde directorul poartă un joben bleu-ciel,” a mai adăugat economistul liberal.

Întrebat ce alte idei mai are privind modul în care putem redresa economia României și să evităm cele mai rele efecte pe care le-ar putea avea pandemia asupra buzunarelor românilor, dl. Cîțu a declarat doar că are el un plan, dar întâi trebuie să-și dea seama unde s-a pitit nevăstuica aia afurisită care se pricepe la toate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.