HometrepanoiaGermina vinde cuțite în M60 și face iaurt la borcan din sticlă...

Germina vinde cuțite în M60 și face iaurt la borcan din sticlă de uraniu

Filozofia mea de viață este poze cu oboseală, mâncare și oameni minunați. Poze cu pisici. Am instinct antreprenorial de la 15 ani, când vindeam piatră de ascuțit colecționarilor de cuțite sovietice prin restaurantele Kane, Maimzza și M60. Am găsit sprijin la UniCredit Bank și la biscuiții Belvita. Cu un credit Banca Transilvania voi deschide un nou SPA al cuțitelor, o tocilărie profesionistă. Acum doi ani, mentorul meu japonez în ascuțit cuțite mi-a zis în franceză: “Chiar dacă lumea seamănă cu Goddard, nu-ți fă griji, că în Alphaville tot se ascut cuțite. Și katane.”. Atunci mi-a dat un ascuțitor. Era mare bucurie.

Ce vreau să spun e că există o piață, sunt nu , nici ,,,,, ci(!) podcasturi relevante pentru colecționari. Există o viață secretă a cuțitelor și a oamenilor care le făuresc și ce e cu adevărat fascinant e faptul că Nicușor Dan va câștiga alegerile și va face un dosar cu probleme punctuale și le va rezolva. Cel mai recent am făcut o noapte albă întrebându-mă cine ține Wikipedia vie. Am aflat că 10 muzee, 10 bufnițe și 12 rețete de gazpacho. Mă frământă foarte tare cum dorm peștii și ce să știi și să faci dacă te întâlnești cu fauna locală la Event Park Snagov.

Cred foarte tare în ideea asta super tare că bicicleta e noua hârtie igienică. Săptămâna asta voi fi responsabilă cu grija stupilor de pe blocurile cu bulină de lângă Cișmigiu. Am emoții și câteva păreri bine argumentate despre Cristian Tudor Popescu versus masturbarea la adolescente. Sutem sătui de banana bread și stat pe Netflix în izolare, așa că mă gândesc la o metodă simplă de a planta kiwi în Oltenia. E anul zero al bicicletei, e noaptea cuțitelor lungi. Așa poftă am de niște iaurt de casă făcut la borcan din sticlă de uraniu, bine că mi-am dezvoltat 16 abilități pentru un viitor incert și știu cum să iau notițe în funcție de personalitate. Din realitatea asta s-a născut paradigma the sky is the limit.

La tinder date vorbesc des despre cum ne putem construi roluri care să servească și misiunea personală, și pe cea a organizației. De obicei îmi place să recomand podcasturi la prima întâlnire. Sunt genul librar și mă potrivesc cu genul grădinar. La anul îmi voi întemeia o familie într-un ciubar din munții Apuseni și vom învăța să trăim fără evernote.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.