HometrepanoiaÎmi place să mănânc aicea: “Azi încerc iguana bits în Fallout 4....

Îmi place să mănânc aicea: “Azi încerc iguana bits în Fallout 4. O fi păstă medie?”

Ceau, imi place sa mănânc mâncare care nu există aicea. Pentru recenzia de azi m-am decis și io să vin până aici așa în Commonwealth că am vazut la recenzii pe facebook că au niște iguana bits care arătau destul de fainuts.

N-am mai auzit de așa ceva până acum, cică e făcut din ceva rămășițe dă oameni sau ceva de genu’, nu știu io că prin Oradea n-am mai auzit de așa ceva. Oricum, am făcut oleacă din Oradea pân’ aici, m-am dus pe calea Oradei până la tunelul ascuns de sub Bucegi și de acolo am avut drum direct până aici în Commonwealth, fu destul de lung drumu deci și așteptam să bag ceva sincer. Bă, sincer să vă spun, când am ajuns, eram oțâră debusolat așa, probabil și de la foame.

Io trebuia să ajung undieva la Diamond City, no păi io nu am mai auzit de Diamond City și nici nu-mi arăta pă gps, noroc că m-am întâlnit cu niște dubioși care-și ziceau frăția de oțel, păreau cam sexiști, dar mi se făcuse foarte foame și dacă nu băgam înnebuneam.

No, noroc cu ăștia că am și ajuns Diamond City, arăta bine orașu’, n-am ce zice, oricine ar fi primar o făcut o treabă bună cu tăt ce-i p-acolo, crek fratele lu’ Robu sau ce am mai auzit că era primar pe acolo. În finie, m-am băgat la un restaurant de pe acolo, că numa’ unu’ era și am comandat două porții dă iguana bits că eram înfometat rău de tot, deci așa foame nu mi-o mai fo de când eram mic și am rămas 3 ore sîngur acas’.

Mi-o venit mâncarea, noroc că am putut să plătesc cu cardu’ de mi-o convertit banii imediat, că n-aveam io bani d-ăia ciudați de-ai lor. Bă, ce să zic, mâncarea o fo bună, nu zic nu, îi genu’ de mâncare pe care aș mai comanda-o, numa’ că nu știu dacă livrează food panda până în Oradiea. Ce nu mi-o plăcut la mâncare îi faptu’ că nu o băgat și niște slănină friptă acolo, ce-ar fi mers iguana bits cu niște slană, uai. No, deci ce să zic, așa pe final, o meritat să vin aici, mâncarea o fo păstă medie da, se situează undeva pă la zona verde și aluniecă pă gât în jos. No, noi nie vedem data viitoare, poate mă duc undeva prin skyrim, până atunci, o zî faină să aveți, ceau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.