HometrepanoiaÎmi place să mănânc aicea: “Azi încerc iguana bits în Fallout 4....

Îmi place să mănânc aicea: “Azi încerc iguana bits în Fallout 4. O fi păstă medie?”

Ceau, imi place sa mănânc mâncare care nu există aicea. Pentru recenzia de azi m-am decis și io să vin până aici așa în Commonwealth că am vazut la recenzii pe facebook că au niște iguana bits care arătau destul de fainuts.

N-am mai auzit de așa ceva până acum, cică e făcut din ceva rămășițe dă oameni sau ceva de genu’, nu știu io că prin Oradea n-am mai auzit de așa ceva. Oricum, am făcut oleacă din Oradea pân’ aici, m-am dus pe calea Oradei până la tunelul ascuns de sub Bucegi și de acolo am avut drum direct până aici în Commonwealth, fu destul de lung drumu deci și așteptam să bag ceva sincer. Bă, sincer să vă spun, când am ajuns, eram oțâră debusolat așa, probabil și de la foame.

Io trebuia să ajung undieva la Diamond City, no păi io nu am mai auzit de Diamond City și nici nu-mi arăta pă gps, noroc că m-am întâlnit cu niște dubioși care-și ziceau frăția de oțel, păreau cam sexiști, dar mi se făcuse foarte foame și dacă nu băgam înnebuneam.

No, noroc cu ăștia că am și ajuns Diamond City, arăta bine orașu’, n-am ce zice, oricine ar fi primar o făcut o treabă bună cu tăt ce-i p-acolo, crek fratele lu’ Robu sau ce am mai auzit că era primar pe acolo. În finie, m-am băgat la un restaurant de pe acolo, că numa’ unu’ era și am comandat două porții dă iguana bits că eram înfometat rău de tot, deci așa foame nu mi-o mai fo de când eram mic și am rămas 3 ore sîngur acas’.

Mi-o venit mâncarea, noroc că am putut să plătesc cu cardu’ de mi-o convertit banii imediat, că n-aveam io bani d-ăia ciudați de-ai lor. Bă, ce să zic, mâncarea o fo bună, nu zic nu, îi genu’ de mâncare pe care aș mai comanda-o, numa’ că nu știu dacă livrează food panda până în Oradiea. Ce nu mi-o plăcut la mâncare îi faptu’ că nu o băgat și niște slănină friptă acolo, ce-ar fi mers iguana bits cu niște slană, uai. No, deci ce să zic, așa pe final, o meritat să vin aici, mâncarea o fo păstă medie da, se situează undeva pă la zona verde și aluniecă pă gât în jos. No, noi nie vedem data viitoare, poate mă duc undeva prin skyrim, până atunci, o zî faină să aveți, ceau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.