HometrepanoiaÎmi place să mănânc aicea: Cea mai bună plăcintă din oraș? (Twin...

Îmi place să mănânc aicea: Cea mai bună plăcintă din oraș? (Twin Peaks)

Ceau imi place sa mananc aicea, astăzi am venit până în Twin Peaks, să mănânc micul dejun la cel mai bine cotat local de la ei, Double R Diner. Hai întâi să ne cazăm aicea aproape de gară, la Great Northern Hotel. Cameră cu 390 de lei pe noapte, cu micul dejun inclus. O să mă duc amu până la recepție să iau un meniu, că tare lung o mai fost drumul. Am schimbat din Oradea la Cluj prin pădurea Hoia Baciu unde am intrat în Black Lodge și m-o scos chiar aproape aicea de oraș, în Ghostwood Forest. No, haideți să vedem ce putem să băgăm de pe meniu. 

Hai că o venit și mâncarea. Cred că 2 metri avea ăsta de mi-o adus-o și mi-a zis ”Se întâmplă din nou”, înainte să lase platourile aicea. Mno, ce să se întâmple, haide să băgăm. Am comandat o baghetă cu unt și brânză brie și un porcușor de ăsta făcut din cașcaval afumat, de am auzit că îi tare bun. Deci bagheta e chiar destul de ok, nu mă așteptam, mă așteptam să fie mai nașpa. Ce să zic, bagheta îi bună, foarte puțină peste medie. Porcușorul nu prea o alunecat, e mai mult așa să te uiți la el că îi frumos. Mno, păi cam atât o fost. Sper să nu mă apuce foamea pe la vreo 9-10 seara. Dacă mă mai apucă, mai comand ceva, dacă nu, ne auzim mâine dimineață.

Mno bine, e ora aproape 8, hai să ne gătim și să coborâm până aici în lobby la hotel. Mno, au și sală de jocuri aici, tocmai ce câștigase cineva și striga Hellooooo. Tare ciudați pe aicea, dar mno acum, hai prin oraș că n-am fost niciodată. 

Hai că am ajuns și la Double R Diner. Da faza-i care-i, că din cauza ploii, nu pot ieși din mașină. Aștept să se termine ploaia și dupa aia mergem spre Diner. Mno, cât timp căutam eu pe Google Maps aicea unde e restaurantul ăsta, tocmai ce o parcat unul cu motoreta în spatele meu de nu mai pot scoate mașina amu. Mno bine că o lăsat bilet, cică îl cheamă James Hurley și îl găsesc la concert la the Roadhouse. Poate om merge și pe acolo să vedem ce mai băgăm. 

Am găsit și Double R ăsta. M-am dus așa un pic prin ceață, dar am ajuns tocmai bine. Ce să zic de restaurantul ăsta, aveau dreptate recenziile. E frumos, pitoresc așa. O doamnă cumsecade cu un buștean de ăsta în mână mi-o zis că are să-mi spună ceva buturuga aia a ei. I-om zis să dea un subscribe și un like. Mno mai apoi o venit un polițai de ăsta, de la servicii cred că era, a zis că bufnițele nu sunt ceea ce par. Mno, lasă și bufnițele, hai să băgăm.

Deci cum să zic, mi-au adus cafia, neagră neagră, dar eu nu prea beau cafea, de fapt nu beau cafea deloc. Pfoai ce amară e, păi cola îi tot negru și e dulce. Ar fi alunecat mai bine cu niște cola. Plăcinta asta de cireșe miroase bine, îi făinuță. Mno, aluatu-i bun, e așa mai moale. Mno, ce să zic, păstă medie plăcinta asta, s-o meritat drumu până aicea la Twin Peaks, mno acum haide să vedem ce-o pățit Laura Palmer asta că am auzit că e mare scandal aicea la ei. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.