HometrepanoiaInspirat de Maia Sandu, Mandachi va construi primul metru de feminism din...

Inspirat de Maia Sandu, Mandachi va construi primul metru de feminism din Moldova

Victoria candidatei pro-europene Maia Sandu la alegerile prezidențiale din Republica Moldova a avut un ecou puternic și peste Prut, unde majoritatea oamenilor frumoși de centru-dreapta au aplaudat cu sârg și tărie, aproape suficient de tare cât să acopere chestia aia care s-a întâmplat în Neamț cu o seară înainte. Fiind mai aproape de epicentrul schimbării decât mulți alții, antreprenorul și documentaristul Ștefan Mandachi a resimțit și el valul de emoție, care l-a determinat să pună la cale un nou plan măreț de conștientizare: va construi primul metru de feminism din Moldova.

“Băi, deci cel mai mult îmi place la fata asta, pe lângă că îi moldoviancă, e că are energie d-aia de șef, are autoritate. Deci e o fată care e și șefă, e așa, șefată, știi ce zic? Am făcut deja un haștag, #șefată, ca să ajungă mesajul la mai mulți oameni și să facem în sfârșit o schimbare, pentru că eu cred că statul nu face destul pentru femei și uite că tot noi, sărmanii din mediul privat, trebuie să intervenim să facem ceva”, a declarat deținătorul lanțului de gyroserii Atenianul. 

“Moldova nu are nici măcar un metru de feminism construit de când a picat comunismul, știați asta? Ei bine, eu, Ștefan Mandachi, o să fiu ăla care va turna primul metru de feminism capitalist din provincia asta năpăstuită, și voi provoca și pe alții să participe cu cât pot ei, un centimetru, mai mulți, fiecare cât poate, că nu ne-am născut toți egali. Poate așa o să se trezească și guvernanții odată”, a mai declarat horecaistul pasionat de șepci roșii cu scris alb. 

Autorul documentarului care a făcut mai multe vizualizări într-o lună decât Cabal in Kabul în 10 ani susține că nu înțelege, însă, ce este intersecționalismul, deoarece el știe că autostrăzile nu au intersecții. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.