HometrepanoiaOamenii Decât o Revistă: Anca, arhitectă legumicultoare

Oamenii Decât o Revistă: Anca, arhitectă legumicultoare

Am construit o casă verde la Mogoșoaia cu șemineu pentru animalele mele de companie, un set de cuțite japoneze. Azi e ziua lor și le-am dus la un masaj cu finalizare la tocilăria spa de pe Amzei. Respir activism eco. Mint cum respir. Nu spun asta de obicei, dar e foarte important să le vorbești muncitorilor sezonieri despre durata de viață a celulozei dacă vrei să-ți maschezi sindromul impostorului. Am fost copil de trupă pentru arhitecții Casei Poporului. Eu i-am propus lui Nicu Ceaușescu să acopere acoperișul Casei Poporului trepat cu răsaduri de cimbru, lămâiță, căpșune, salvie, mentă, urzică, busuioc.

Au scris despre asta în Decât o Revistă și Agrointel. Sunt foarte faimoasă la Impact Hub. Eram dependentă de arhitectură, dar m-am lăsat. Două săptămâni de sevraj într-o chilie din Mănăstirea Sucevița. Icoana Sfintei Parascheva a plâns pentru mine. Apoi am accesat miliarde de finanțări EEA Grants pentru culturi de păpădie. Poate crezi că sunt hipioțisme, dar păpădia scoate calciul din sol ca pe unt. Visez la o junglă cu roșii, ardei, vinete, cârciumărese între Brăila și Focșani. Râvnesc la un quiche cu brânză făcut de Ciprian Muntele și la un magnet mic cu Vama Veche.

Mi se mai spune și MoldoviAnca, mai ales când descarc din dubița albă second-hand cântarul, lădițe cu vinete, cu roșii, cu borcane cu tocană și zacuscă din producția de anul trecut. Cea mai bună zacuscă am făcut-o la patru dimineața pe ketamină și slănină rumenită. Sună fană 50 Cent. Cel mai important e să nu pui prețuri, ci să le zici oamenilor să lase cât consideră. De obicei sunt plătită în macerat de urzică și buburuze. Tot ce fac e pedagogic. Vă invit pe toți la Sărbătoarea Cartofului în Control.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.