HometrepanoiaOamenii Decât o Revistă: Anca, arhitectă legumicultoare

Oamenii Decât o Revistă: Anca, arhitectă legumicultoare

Am construit o casă verde la Mogoșoaia cu șemineu pentru animalele mele de companie, un set de cuțite japoneze. Azi e ziua lor și le-am dus la un masaj cu finalizare la tocilăria spa de pe Amzei. Respir activism eco. Mint cum respir. Nu spun asta de obicei, dar e foarte important să le vorbești muncitorilor sezonieri despre durata de viață a celulozei dacă vrei să-ți maschezi sindromul impostorului. Am fost copil de trupă pentru arhitecții Casei Poporului. Eu i-am propus lui Nicu Ceaușescu să acopere acoperișul Casei Poporului trepat cu răsaduri de cimbru, lămâiță, căpșune, salvie, mentă, urzică, busuioc.

Au scris despre asta în Decât o Revistă și Agrointel. Sunt foarte faimoasă la Impact Hub. Eram dependentă de arhitectură, dar m-am lăsat. Două săptămâni de sevraj într-o chilie din Mănăstirea Sucevița. Icoana Sfintei Parascheva a plâns pentru mine. Apoi am accesat miliarde de finanțări EEA Grants pentru culturi de păpădie. Poate crezi că sunt hipioțisme, dar păpădia scoate calciul din sol ca pe unt. Visez la o junglă cu roșii, ardei, vinete, cârciumărese între Brăila și Focșani. Râvnesc la un quiche cu brânză făcut de Ciprian Muntele și la un magnet mic cu Vama Veche.

Mi se mai spune și MoldoviAnca, mai ales când descarc din dubița albă second-hand cântarul, lădițe cu vinete, cu roșii, cu borcane cu tocană și zacuscă din producția de anul trecut. Cea mai bună zacuscă am făcut-o la patru dimineața pe ketamină și slănină rumenită. Sună fană 50 Cent. Cel mai important e să nu pui prețuri, ci să le zici oamenilor să lase cât consideră. De obicei sunt plătită în macerat de urzică și buburuze. Tot ce fac e pedagogic. Vă invit pe toți la Sărbătoarea Cartofului în Control.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.