HometrepanoiaOamenii Decât o Revistă: Angelo, revoluționar terorist pasionat de jazz

Oamenii Decât o Revistă: Angelo, revoluționar terorist pasionat de jazz

Am tras în nevinovați la revoluție pentru că asta îmi dădea un sentiment de apartenență într-un food hub din Săcele. Eram parte din forța paramilitară a lui Ceaușescu făcută de un sac de cartofi imediat după primăvara de la Praga. În timpul emanației, Dan Iosif mă plătea prin revolut ca să prelucreze mai ușor comenzile. Ne-a făcut cunoștință Claudiu Crăciun la baricade în noaptea de 22 decembrie. Cred că am pus de unul singur cel puțin câțiva mii de trabanți în față la Inter. Crăciun negocia prin portavoce cu producătorii sătmareni de rubarba prin intermediul lupătorilor USLA.

Tică Darie dădea tururi pe bicicletă ca să valorifice tricotatul din lână merinos din Roșia Montana. Erau vremuri tulburi care îmi creau FOMO. Dan Iosif mi-a zis că a găsit maimuțe turbate în subsolul Comitetului Central. Le-a aplicat un chestionar din care a aflat că trecuseră toate de nivelul 1000 pe Home Scapes, un fel de Candy Crush cu misiuni de renovare a caselor. A fost horror. Maimuțele repetau la unison că Băleni e un bazin legumicol important.

Când i-am văzut pe Iliescu și Dinescu la TVR, am realizat că vânzările online nu sunt pentru toată lumea. Caramitru mi-a spus că în casetele filmate de Adrian Sârbu la revoluție era reclama la mici vegani de la Verdino. Pentru că am fost terorist, am primit de la neocomuniști acasă o lădiță cu ridichi, salată, ceapă și usturoi verde, pătrunjel și lobodă. A fost singurul moment când am fost cu adevărat fericit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.