HometrepanoiaOamenii Decât o Revistă: Angelo, revoluționar terorist pasionat de jazz

Oamenii Decât o Revistă: Angelo, revoluționar terorist pasionat de jazz

Am tras în nevinovați la revoluție pentru că asta îmi dădea un sentiment de apartenență într-un food hub din Săcele. Eram parte din forța paramilitară a lui Ceaușescu făcută de un sac de cartofi imediat după primăvara de la Praga. În timpul emanației, Dan Iosif mă plătea prin revolut ca să prelucreze mai ușor comenzile. Ne-a făcut cunoștință Claudiu Crăciun la baricade în noaptea de 22 decembrie. Cred că am pus de unul singur cel puțin câțiva mii de trabanți în față la Inter. Crăciun negocia prin portavoce cu producătorii sătmareni de rubarba prin intermediul lupătorilor USLA.

Tică Darie dădea tururi pe bicicletă ca să valorifice tricotatul din lână merinos din Roșia Montana. Erau vremuri tulburi care îmi creau FOMO. Dan Iosif mi-a zis că a găsit maimuțe turbate în subsolul Comitetului Central. Le-a aplicat un chestionar din care a aflat că trecuseră toate de nivelul 1000 pe Home Scapes, un fel de Candy Crush cu misiuni de renovare a caselor. A fost horror. Maimuțele repetau la unison că Băleni e un bazin legumicol important.

Când i-am văzut pe Iliescu și Dinescu la TVR, am realizat că vânzările online nu sunt pentru toată lumea. Caramitru mi-a spus că în casetele filmate de Adrian Sârbu la revoluție era reclama la mici vegani de la Verdino. Pentru că am fost terorist, am primit de la neocomuniști acasă o lădiță cu ridichi, salată, ceapă și usturoi verde, pătrunjel și lobodă. A fost singurul moment când am fost cu adevărat fericit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.