HometrepanoiaOamenii Decât o Revistă: Samantha, admină pe grupuri civilizate și pirată

Oamenii Decât o Revistă: Samantha, admină pe grupuri civilizate și pirată

woman in blue bralette holding sunglasses putting on her eyes

Poate vă sună hiperclișeistic, dar chiar am furat mai demult comoara lui Montezuma. Indiana Jones însuși a cercetat-o și a descoperit pe unele moende motive florale în formă de leurdă. E un semn, știi, mi se pare fascinant. E simpa Indiana, locuiește cu părintii, ambii pensionari, într-o casă veche săsească din județul Teleorman. Are niște mustăți gigantice.

La începutul Primului Război Mondial am închiriat prin revolut cu Monica Jitariuc o corabie piratărescă cu vele și, împreună cu echipajul ei de experți în comunicare la The Practice, am plecat în Madagascar să facem în jungla din Uncharted 4 raiul grupurilor de facebook de grădinărit, pâine cu maia și reorganizat case gotice.

La noi în grupuri nu există poliția gramaticii, deși uneori mai intrăm în conflict mocnit cu menajerele. Suntem în plin război cu grupul Jamilei și cel cu Mutanți la țară. E înspăimântător că ne-am creat microuniversuri ca să ne simțim în siguranță. Viața e grea, mai ales dacă intri încălțat în casă sau pui brânză pe pâinea cu dulceață de kimchi. Lately mi se pare foarte palpitant cum e construit un stadion. Ador filmul Pankăreala și pe Bean în special, dar nu pot trăi fără un tur al Grădinii Botanice din Goteborg în care să meditez ore în șir la o priveliște de biciclete pegas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.