HometrepanoiaOamenii Decât o Revistă: Samantha, admină pe grupuri civilizate și pirată

Oamenii Decât o Revistă: Samantha, admină pe grupuri civilizate și pirată

woman in blue bralette holding sunglasses putting on her eyes

Poate vă sună hiperclișeistic, dar chiar am furat mai demult comoara lui Montezuma. Indiana Jones însuși a cercetat-o și a descoperit pe unele moende motive florale în formă de leurdă. E un semn, știi, mi se pare fascinant. E simpa Indiana, locuiește cu părintii, ambii pensionari, într-o casă veche săsească din județul Teleorman. Are niște mustăți gigantice.

La începutul Primului Război Mondial am închiriat prin revolut cu Monica Jitariuc o corabie piratărescă cu vele și, împreună cu echipajul ei de experți în comunicare la The Practice, am plecat în Madagascar să facem în jungla din Uncharted 4 raiul grupurilor de facebook de grădinărit, pâine cu maia și reorganizat case gotice.

La noi în grupuri nu există poliția gramaticii, deși uneori mai intrăm în conflict mocnit cu menajerele. Suntem în plin război cu grupul Jamilei și cel cu Mutanți la țară. E înspăimântător că ne-am creat microuniversuri ca să ne simțim în siguranță. Viața e grea, mai ales dacă intri încălțat în casă sau pui brânză pe pâinea cu dulceață de kimchi. Lately mi se pare foarte palpitant cum e construit un stadion. Ador filmul Pankăreala și pe Bean în special, dar nu pot trăi fără un tur al Grădinii Botanice din Goteborg în care să meditez ore în șir la o priveliște de biciclete pegas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.