HometrepanoiaOculta Mondială și Jocurile Ei Macabre

Oculta Mondială și Jocurile Ei Macabre

Știm cu toții că COVID-19 nu este decât o conspirație a ocultei mondiale menită să ne controleze. E evident chiar din numele virusului, oculta fiind prea leneșă să nu boteze boala chiar cu acronimul care se regăsește, cel mai probabil, și în dosarul lor secret (Controlul Omenirii prin Vaccinare și Identificate Digitală – COVID).

Nu ar fi prima oară când oculta își dă autogol. Nu e un secret pentru nimeni că alt virus faimos, SARS (care este și el o componentă sau ceva a COVID-ului) este tot un acronim, de data asta pentru Semănarea Anarhiei Radical Socialiste. SARS și-a făcut exemplar treabă, fapt evidențiat prin răspândirea în ultimii ani al politicilor de dereglementare a pieței.

Politici fundamentale pentru extremiștii socialiști încă de pe vremea lui Tony Blair. Același Tony Blair care este prieten de cataramă cu bine-cunoscutul președinte socialist George W. Bush. Vaccinul la care lucrează atât de asiduu corporațiile bolșevice finanțate de Bill Gates sunt punctul terminus al conspirației, dozele administrate maselor urmând să implanteze procesoare bioelectronice care își vor croi drum spre cortexurile noastre, fuzându-se ulterior cu acestea.

Odată ce se va întâmpla asta, întreaga umanitate va face parte dintr-un sistem neutru unitar, ca ciuperca aia care e cel mai mare organism din lume, eradicând orice urmă de individualism sau gândire independentă. Măștile fac și ele poate din planul diabolic al organizației misterioase pasionată de abrevieri în limba română, obișnuindu-ne la nivel cognitiv cu depersonalizarea și umanizarea, și descurajând vorbitul, întrucât trebuie să conservăm aerul. Doar este dovedit științific că capacitatea pulmonară a unui purtător de mască este redusă cu până la 105%, în unele cazuri extreme. Nu ne rămâne decât să luptăm împotriva acestor măsuri prin a merge la cafenele și restaurante, neapărat în interior, pentru că sa stăm afară ar fi ca și cum ne-ar închide din nou în casă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.