HometrepanoiaToate poreclele amuzante pe care le-ar putea avea Nicușor Dan

Toate poreclele amuzante pe care le-ar putea avea Nicușor Dan

Mașina de propagandă anti-nicușoristă turează la maxim în aceste ultime zile de campanie, încercând să implanteze în mentalul colectiv asocierea dintre candidatul dreptei unite și secrețiile nazale printr-un atac tip clește-de-crab, textual și vizual. Desigur, “Mucușor” nu este prima rebranduire involuntară a olimpicului din ‘88, acesta fiind cunoscut în unele cercuri drept “Plicușor”, o trimitere la presupusa predilecție a dumnealui spre a primi șpagă pentru a nu interveni să salveze clădiri vechi. Având un nume ofertant, nu ne-am putut abține și ne-am închipuit ce alte porecle ar fi putut să primească Nicușor Dan. Astfel:

  1. Dacă ar fi candidat prin Transilvania, i s-ar fi zis Csikișor Dan. 
  2. Dacă ar fi candidat pentru a reprezenta drepturile șoferilor de tir, i s-ar fi zis Drumușor Dan.
  3. Dacă ar fi candidat la Pleșcoi, i s-ar fi zis Cârnăcior Dan.
  4. Dacă ar fi candidat la Brăila i s-ar fi zis Mâzgă. 
  5. Dacă ar fi candida i s-ar zice Fungișor Dan. 
  6. Dacă n-ar fi existat tramvaiul 41, cu siguranță ar fi fost tema principală a campaniei sale și i s-ar fi zis Metroușor Dan.
  7. Dacă în loc să lupte împotriva demolării unei terase cu tematică medievală din Orășelul Copiilor se lupta împotriva demolării unei terase din Obor, i s-ar fi zis Micușor Dan.
  8. Dacă ar fi luptat pentru retrocedarea către proprietarii de drept divin a casei făcute de regele Carol 1 pentru fii-su Ferdinant și nevastă-sa, i s-ar fi zis Pelișor Dan. 
  9. Dacă era un om de știință omnipotent, dar nihilist și acru, i s-ar fi zis Cornișon Dan, deci l-ar fi transformat într-un castravete murat frate, mor, cât de amuzant ar fi fost.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.