HometrepanoiaToate poreclele amuzante pe care le-ar putea avea Nicușor Dan

Toate poreclele amuzante pe care le-ar putea avea Nicușor Dan

Mașina de propagandă anti-nicușoristă turează la maxim în aceste ultime zile de campanie, încercând să implanteze în mentalul colectiv asocierea dintre candidatul dreptei unite și secrețiile nazale printr-un atac tip clește-de-crab, textual și vizual. Desigur, “Mucușor” nu este prima rebranduire involuntară a olimpicului din ‘88, acesta fiind cunoscut în unele cercuri drept “Plicușor”, o trimitere la presupusa predilecție a dumnealui spre a primi șpagă pentru a nu interveni să salveze clădiri vechi. Având un nume ofertant, nu ne-am putut abține și ne-am închipuit ce alte porecle ar fi putut să primească Nicușor Dan. Astfel:

  1. Dacă ar fi candidat prin Transilvania, i s-ar fi zis Csikișor Dan. 
  2. Dacă ar fi candidat pentru a reprezenta drepturile șoferilor de tir, i s-ar fi zis Drumușor Dan.
  3. Dacă ar fi candidat la Pleșcoi, i s-ar fi zis Cârnăcior Dan.
  4. Dacă ar fi candidat la Brăila i s-ar fi zis Mâzgă. 
  5. Dacă ar fi candida i s-ar zice Fungișor Dan. 
  6. Dacă n-ar fi existat tramvaiul 41, cu siguranță ar fi fost tema principală a campaniei sale și i s-ar fi zis Metroușor Dan.
  7. Dacă în loc să lupte împotriva demolării unei terase cu tematică medievală din Orășelul Copiilor se lupta împotriva demolării unei terase din Obor, i s-ar fi zis Micușor Dan.
  8. Dacă ar fi luptat pentru retrocedarea către proprietarii de drept divin a casei făcute de regele Carol 1 pentru fii-su Ferdinant și nevastă-sa, i s-ar fi zis Pelișor Dan. 
  9. Dacă era un om de știință omnipotent, dar nihilist și acru, i s-ar fi zis Cornișon Dan, deci l-ar fi transformat într-un castravete murat frate, mor, cât de amuzant ar fi fost.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.