HometrepanoiaTop 5 motive Apolitice să nu votezi cu Duamna Tzoapa duminica asta

Top 5 motive Apolitice să nu votezi cu Duamna Tzoapa duminica asta

Cu toții știm că Gabi Firea călărește un val de simpatie de 4 ani de zile încoace, pentru că orice bucureștean get-beget urăște curentul, aerul curat și apa caldă. Din pricina asta, kwisatz haderachul de anul ăsta electoral, Șordan, are in fața lui o luptă grea în încercarea să o detroneze pe Gabriela din inimile bucureștenilor.

Noi o să presupunem că ești ditai știrbozaurul, și o să-ți dăm 10 motive complet apolitice (ca să poți și tu să le înțelegi cu mintea ta de om fără facultate) să nu carecumva să pui ștampila pe Gabriela Firea, sau Traian Băsescu, sau oricine nu e Nicușor Dan.Deci…

1. Se îmbracă nașpa

Dar rău de tot, știi ce zic? Ca mătușa aia a ta care are vreo 60 de ani, sau ceva, și are ceva bani dar nu își ia haine de la SH vintage sau Zara, măcar, și își ia chestii scumpe și nasoale de la magazinul altei babe de prin centrul vechi, sau din magazine gen Eva sau ăla de pe Calea Victoriei, aproape de pizza hut. Prost, oricum. Te faci te râs. Nu vota Tzoapa.

2. Are deja gagiu

Care e chiar soțul ei deci sula șanse să zici că te sună să-ți zică “Alo, Pacino? Gabriela Firea, primara Bucureștiului la telefon. Am înțeles că m-ai votat acum, în 2020, și voiam să-ți zic mersi. Mă gândeam că vrei să ieșim să mâncăm un platou vânătoresc weekendul ăsta la munte, și poate vedem și un film.” La care tu, pentru că faci pe prostul, dar totuși nu îți vine să crezi că te sună Gabriela Firea să îți mulțumească că ai votat-o îi zici “Sigur că da. Mi-ar plăcea foarte mult, dar unde au cinematografe la munte?” “Eh…” ți-ar Gabriela Firea, dacă nu ar avea gagiu, dar are, deci nu vota.

3. Poți să votezi cu Nicușor Dan, care doar om politic nu e, deci e apolitic

De ce, bă, să votezi cu Gabriela Firea când poți să votezi cu un matematician care la un moment dat purta o pălărie destul de șmecheră, înainte să pună mâna pe el niște consilierii de imagine care l-au făcut Corpobot 3000? Nu-ți mai luxa creierul gândindu-te că a băut palma cu PNL, tu doar uită-te că tovarășii tăi cu salarii mari votează cu el. Or știi ei de ce.

4. Nu-l vota nici pe Băsescu că fură voturi de la dreapta unită

Adică tu care ești apolitic doar n-o să votezi cu un candidat pe care dreapta unită l-a renegat, pentru că practic ai vota-o pe doamna Tzoapa și asta ar fi o mișcare politică și tu ești un om apolitic, ceea ce e bine, sau ar fi dacă n-ai fi un analfabet de pai pe care l-am făcut în mintea mea și încerc să-l conving să voteze cu Nicușor Dan.

5. Ceva cu mediul privat

Atragerea de investitori, oportunități de creștere și modernizarea infrastructurii. Ceva de genul, oricum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.