HomeShtiri Blestemate10 lucruri inedite pe care le vindea Dan Barna în studenție

10 lucruri inedite pe care le vindea Dan Barna în studenție

Circulă în bulicici coproștirea asta (n.r: de acum încolo acest cuvânt va desemna un viral de joasă speță care ia diverse turnuri și coloraturi politice până când se transformă în meme tâmpite și subiecte pentru vlogerul marian) în care Dan Barna a bagatelizat faptul că un userist cu un trecut de bișnițar a ocupat o funcție de vicepreședinte al ANAF. Ceva ceva corupție și bumerang care se întoarce sau cam așa ceva, n-am stat să citim tot balastul de pe rețelele de socializare.

Explicația pe care a dat-o Dan Barna la situația asta? Și el a vândut unde radio în studenție. Serios, asta a zis. Noi am trimis reporterii Trepanatsii în arhiva studențească din beciul Casei de Cultură a Studenților Preoteasa și whew lad peste ce comori și declarații ale lui Dan Barna și aventurile lui capitaliste din studenție am dat.

Iată câteva din lucrurile pe care le vindea Dan Barna în studenție:

  1. Găleți de curent electric când era pană în Hotel Cișmigiu.
  2. Semințe de ardei în formă de pulă de Valentine’s Day colegilor.
  3. Aer comprimat pentru pistoale cu bile pe care le vindea braconierilor de guguștiuci.
  4. Bule de CO2 pentru sifoanele din melodiile trap.
  5. Conceptul Kantian de lucru-în-sine.
  6. Biți 1 și 0 pentru procesoare Pentium III, pe care îi vindea în bulk la Flamingo Computers.
  7. După ce și-a dat seama că piața de semnal e saturată, a adus din import zgomot alb.
  8. Deși fibra optică era încă la început, Barney a furat startul și a început să comercializeze fotoni.
  9. Parole pentru calculatoare prin parcuri. Pentru a garanta siguranța și discreția, parolele erau scrise în prealabil pe bilețele de hârtie și extrase aleator de un peruș.
  10. Vindea castraveți la grădinari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.