HomeShtiri BlestemateAi observat că toți candidații de la Alde și Pro România sunt...

Ai observat că toți candidații de la Alde și Pro România sunt în cămășuță albă în afișe electorale? Află de unde au furat moda!

Cămaşă albă – simbolul pseudostângii româneşti?

Mai toţi candidaţii la locale de la Alde, Pro şi chiar PSD şi-au făcut poze de campanie în cămaşă albă. De unde vine acest trend? Trepanaţii au investigat şi au răspunsul.

Se pare că moda a început când Claudiu Crăciun, secretarul-general şi unicul şi eternul membru Demos, a purtat o cămaşă albă în toate reclamele electorale din campania prezidenţială care a murit în faşă din cauza nenorocitelor de semnături nestrânse. Mai mult, acesta a purtat deja celebra cămăşuţă şi în toate apariţiile în Gara de Nord (sau “Inima României”™, cum o alintă demosistul), unde a reuşit chiar şi să strângă câteva semnături în pauzele dintre înregistrat clipuri de pus pe Facebook unde îl înjurau sute de străini, şi stat pe telefon.

Printre exemple notabile îl găsim pe Ioan Sîrbu, candidatul Pro România la PMB, şi Tudi ăla de la ALDE de candidează la S6 care apare pe afiș în cămașă albă și în genunchi lângă câinele lui lup dacic. Serios, e tinder level.

Răutăcioşii spun că de fapt totul a pornit de la mitingul în alb al PSD-ului din 2018 organizat de Dragnea sau că toţi cei cu cămaşuţă se inspiră din aceleaşi manuale de campanie lansate acum 15-20 de ani care spuneau “purtaţi blugi şi cămaşa albă că dă bine la tineret”, dar noi credem că adevărul este altul.

Demos n-a reuşit să schimbe scena politică de stânga decât în rău, făcând-o să pară şi mai slabă şi incompetentă decât era deja, dar măcar a dat moda!

Încheiem cu o ştire de o ultimă oră: se pare că Crăciun va avea mâine o scurtă intervenţie despre moda politică alături de Dana Budeanu la congresul PSD. Încă o victorie pentru Partidul Cascadorilor şi Râsului – DEMOS!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.