HomeShtiri BlestemateALERTĂ maximă în Ploiești: Poliția a găsit două capete în geanta unui...

ALERTĂ maximă în Ploiești: Poliția a găsit două capete în geanta unui pasager

Polițiștii de la Secția Criminalistică Ploiești au făcut o descoperire macabră în autocarul care trebuia să plece din Autogara Ploiești cu destinația București. Totul a pornit de la geamantanul unui bărbat de 40 de ani dintr-o comună limitrofă. Alerta au dat-o câțiva pasageri care au simțit un miros puternic venind din zona în care ploieșteanul se așezase cu geamantanul său. Alți trei pasageri nu au simțit niciun miros și au fost trimiși cu izolete la cel mai apropiat Spital de suport COVID.

Șoferul autobuzului a chemat la fața locului poliția, care a controlat toți pasagerii. Multora nu le-a venit să creadă că ceea ce se întâmpla în fața ochilor lor era adevărat. Un polițist îmbăcat în salopetă alba și-a luat inima în dinți, a scos geamantanul afară și l-a deschis…găsind în el două capete pe care omul le transporta cu el.

După exampinarea criminalistică, experții au descoperit cui aparțineau cele două căpățâni. Sunt foarte cunoscute opiniei publice: un cap de ceapă și unul de usturoi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.