HomeShtiri BlestemateALERTĂ maximă în Ploiești: Poliția a găsit două capete în geanta unui...

ALERTĂ maximă în Ploiești: Poliția a găsit două capete în geanta unui pasager

Polițiștii de la Secția Criminalistică Ploiești au făcut o descoperire macabră în autocarul care trebuia să plece din Autogara Ploiești cu destinația București. Totul a pornit de la geamantanul unui bărbat de 40 de ani dintr-o comună limitrofă. Alerta au dat-o câțiva pasageri care au simțit un miros puternic venind din zona în care ploieșteanul se așezase cu geamantanul său. Alți trei pasageri nu au simțit niciun miros și au fost trimiși cu izolete la cel mai apropiat Spital de suport COVID.

Șoferul autobuzului a chemat la fața locului poliția, care a controlat toți pasagerii. Multora nu le-a venit să creadă că ceea ce se întâmpla în fața ochilor lor era adevărat. Un polițist îmbăcat în salopetă alba și-a luat inima în dinți, a scos geamantanul afară și l-a deschis…găsind în el două capete pe care omul le transporta cu el.

După exampinarea criminalistică, experții au descoperit cui aparțineau cele două căpățâni. Sunt foarte cunoscute opiniei publice: un cap de ceapă și unul de usturoi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.