HomeShtiri BlestemateAvansați dom’le, nu ca noi! Suedezii au interzis flatulența în spațiul public!

Avansați dom’le, nu ca noi! Suedezii au interzis flatulența în spațiul public!

Reporterii noștri speciali din Suedia ne-au trimis astăzi o mostră de civilizație care marchează distanța dintre Occidentul frumos și Românikkk. În metroul suedez a apărut o ilustrație minimală (făcută în deplină legalitate, aviz agențiile de publicitate românești care căpușează banul public) în care vedem o persoană ce eliberează gaze cu nerușinare în preajma unei alte persoane care împinge un bagaj de mână.

Sub ilustrație e tipărit un număr de telefon la care poți să raportezi civilizat autorităților vânturile stomacale care amenință hygge-ul public. S-a auzit până acolo, la primărie, DuAmNa Firea? Vrem o țară ca afară! Interziceți bășinile în spații publice!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.