HomeShtiri BlestemateAvansați dom’le, nu ca noi! Suedezii au interzis flatulența în spațiul public!

Avansați dom’le, nu ca noi! Suedezii au interzis flatulența în spațiul public!

Reporterii noștri speciali din Suedia ne-au trimis astăzi o mostră de civilizație care marchează distanța dintre Occidentul frumos și Românikkk. În metroul suedez a apărut o ilustrație minimală (făcută în deplină legalitate, aviz agențiile de publicitate românești care căpușează banul public) în care vedem o persoană ce eliberează gaze cu nerușinare în preajma unei alte persoane care împinge un bagaj de mână.

Sub ilustrație e tipărit un număr de telefon la care poți să raportezi civilizat autorităților vânturile stomacale care amenință hygge-ul public. S-a auzit până acolo, la primărie, DuAmNa Firea? Vrem o țară ca afară! Interziceți bășinile în spații publice!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.