HomeShtiri BlestemateBăi USR Tineret, mai furați multe meme de la Dezarticulat?

Băi USR Tineret, mai furați multe meme de la Dezarticulat?

Stați așa să ne punem pălăria de Vadim Tudor publicând mare pamflet în România Mare în 1992 în timp ce enumeră din memorie anii de domnie a 69 de voievozi moldoveni. Așa, bun. Acțiune.

Mpish pe memele voastre, mitocani

De unde aveţi, mă, atîtea meme?

Ce aţi muncit? Ce dracu-aţi inventat?

Şi cîte laugh reacturi aţi luat?

Din muncă şi din cinste nu se poate

Să strângi aşa pagini nemăsurate.

Un memar comunistx normal nu face în trei vieţi

Comorile pe care voi le-aveţi.

Şi-atunci, cum încropiţi grămezi de meme

În bulicica tot mai plină de sărmani?

E clar că din afaceri necurate

Pentru că voi furaţi pe deşelate.

Furaţi la şase mâini, cum are Budha

Nu ştie nici vecinul, şi nici ruda.

Ce minte rea aveţi, şi inventivă!

Furaţi orice, şi grâul din colivă.

Şi zahărul din popcola, chiar şi acidul

Din borviz, dacă asta vrea partidul. Partidul… Paravan pentru Mafie…

Ultimele spețe care au dat mare shade la pagina de proști comuniști șomeri terminați dezarticulat zicând că n-au niciun haz și sunt labili psihic de fapt n-au nicio jenă să recicleze căcatul predigerat de aceștia din urmă ca să-l vomite mai departe în gurile fanilor grupului lor umoristic aripă de tineret.

No description available.
Asta am postat noi pe 23 septembrie

În timp ce proștii pământului slugile șomere comuniste de la dezarticulat stau și ei pe chatul lor și mai postează câte un căcat de le-a bășit lor mintea că ar fi amuzant din când în când, în beciul de la USR Tineret e o echipă de scarabei care stă toată ziua dând refresh pe profilele antemenționatelor slugi distruse în așa fel încât să le reproceseze și să facă practic ca în insipida bandă desenată de la Dezarticulat Compostul când vindeau ăia zeamă de canal condensată pe post de burgeri de la mc.

No description available.
Asta au postat ei azi. Nu e nicio coincidenta, ne uramresc pagina si site-ul toti de la varful USR TINERET

Întrebați cum e să fie să fure de la cei mai neamuzanți labili psihic de pe internet, gândacii de bălegar din echipa swat de furat idei de la USR Tineret au zis „nu știu coaie, am primit-o și eu de la cineva nu știam că e de la ei”, precum și „eu nu urmăresc pagina aia de căcat pur și simplu e o coincidență că am avut exact aceeași idee 2 zile mai târziu”.

Ce să spun, cea mai veche poveste care a existat vreodată: niște japițe ordinare fură de la niște proști.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.