HomeShtiri BlestemateBărbat pe internet dezamăgit că feministele nu se ridică la așteptările lui....

Bărbat pe internet dezamăgit că feministele nu se ridică la așteptările lui. Află de ce.

Tibi face furori zilele astea pe internet cu o părere pe care nu i-a solicitat-o nimeni. De data asta, îl preocupă din senin feminismul. Spunem din senin pentru că nu a fost în trecut un subiect care l-a interesat direct pe Tibi, mai ales că niciodată nu se regăsea în revendicările mișcării. 

“Am fost cam dezamăgit că nu m-au întrebat să fiu în grupul lor, dar până la urmă a fost mai bine pentru mine, că eu nu aveam nimic de câștigat din asta, nici în CV nu puteam să trec. Dar puteam să le mai ajut cu câte un sfat dacă mă rugau frumos.” 

Tibi crede că feminismul are doar de pierdut dacă lasă în spate aliați ca el, un bărbat care încă se simte bine când se gândește cum a ales să nu se dea la fata aia beată în club atunci.

“Am cunoștințe femei, mama mea cred că a fost femeie la un moment dat, desigur asta pe vremea dinainte să fie soție. Chiar și șefa mea e femeie și mă bucur că au lăsat-o să fie manager, mai ales că nu are copii la care să meargă seara acasă. Deci da, cred că am experiență să dau sfaturi feministelor, îmi vine destul de natural”.

Deși Tibi are prietene activiste în lista de facebook, trece rapid de postările lor în care vorbesc de proteste, violență domestică, hărțuire, discriminare și apelurile la ajutor. “Puteam să le blochez, dar am zis să fiu băiat cumsecade, le mai dau și like din când în când că să vadă că ajunge mesajul lor la cine trebuie”.

Cu toate acestea, a fost dezamăgit să vadă că feminismul din România nu pare să își avanseze cauza îndeajuns de rapid și atunci a știut că trebuie să se implice și mai mult decât o făcea înainte. “Feministele noastre trebuie să iasă în stradă să se solidarizeze cu femeile din Belarus”, scrie el rapid pe facebook după ce citește un titlu de știri.

“Cred că sunt persoana potrivită să conduc această mișcare”, se gândește Tibi de pe canapea, deschizând un tab de pornhub, mândru că a putut să le arate femeilor cum pot fi feministe mai bune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.