HomeShtiri BlestemateBărbat pe internet dezamăgit că feministele nu se ridică la așteptările lui....

Bărbat pe internet dezamăgit că feministele nu se ridică la așteptările lui. Află de ce.

Tibi face furori zilele astea pe internet cu o părere pe care nu i-a solicitat-o nimeni. De data asta, îl preocupă din senin feminismul. Spunem din senin pentru că nu a fost în trecut un subiect care l-a interesat direct pe Tibi, mai ales că niciodată nu se regăsea în revendicările mișcării. 

“Am fost cam dezamăgit că nu m-au întrebat să fiu în grupul lor, dar până la urmă a fost mai bine pentru mine, că eu nu aveam nimic de câștigat din asta, nici în CV nu puteam să trec. Dar puteam să le mai ajut cu câte un sfat dacă mă rugau frumos.” 

Tibi crede că feminismul are doar de pierdut dacă lasă în spate aliați ca el, un bărbat care încă se simte bine când se gândește cum a ales să nu se dea la fata aia beată în club atunci.

“Am cunoștințe femei, mama mea cred că a fost femeie la un moment dat, desigur asta pe vremea dinainte să fie soție. Chiar și șefa mea e femeie și mă bucur că au lăsat-o să fie manager, mai ales că nu are copii la care să meargă seara acasă. Deci da, cred că am experiență să dau sfaturi feministelor, îmi vine destul de natural”.

Deși Tibi are prietene activiste în lista de facebook, trece rapid de postările lor în care vorbesc de proteste, violență domestică, hărțuire, discriminare și apelurile la ajutor. “Puteam să le blochez, dar am zis să fiu băiat cumsecade, le mai dau și like din când în când că să vadă că ajunge mesajul lor la cine trebuie”.

Cu toate acestea, a fost dezamăgit să vadă că feminismul din România nu pare să își avanseze cauza îndeajuns de rapid și atunci a știut că trebuie să se implice și mai mult decât o făcea înainte. “Feministele noastre trebuie să iasă în stradă să se solidarizeze cu femeile din Belarus”, scrie el rapid pe facebook după ce citește un titlu de știri.

“Cred că sunt persoana potrivită să conduc această mișcare”, se gândește Tibi de pe canapea, deschizând un tab de pornhub, mândru că a putut să le arate femeilor cum pot fi feministe mai bune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.