HomeShtiri BlestemateBREAKING: Bărbați chei cu barbă nu înțeleg fetele cu păr colorat

BREAKING: Bărbați chei cu barbă nu înțeleg fetele cu păr colorat

O conversație de o importanță crucială pentru succesul speciei umane în fața vicisitudinilor acestui univers necruțător se desfășoară chiar în acest moment în fața unor sticle de alcool nespecificat dar cu siguranță cumpărat la suprapreț. Dacă vreți alcool bun și la preț redus, luați de aici.

Doi bărbați lipsiți de podoabă capilară, dar cu păduret amplu pe muiane, au descoperit că împărtășesc nu numai strălucirea cefalică, ci și pasiunea pentru una dintre marile întrebări ale istoriei: de ce-și vopsesc, bă nene, fetele părul în nuanțe nenaturale? Precum filosofii greci în agora, cei doi și-au unit capacitățile analitice pentru a desluși acest mister, stabilind mai întâi ce este aceea o nuanță nenaturală. 

“Cu siguranță blondul platinat și roșcatul sunt culori naturale, dragul meu interlocutor, dar oare nu putem permite și roșului aprins de metalistă acest statut, din moment ce este aproape o tradiție?”, a solicitat cel cu barbă mai lungă.

“Da, coaie-miu, prezinți o ipoteză interesantă. Dar eu cred că femeile se vopsesc colorat pentru că sunt de extremă stânga și au traume”, i-a răspuns cel cu barbă mai scurtă, sorbind dintr-un IPA de 330ml pe care a dat 33 lei.

“Da, e și asta o posibilitate”, aprobă cheliosul-șef, “dar cauza părului colorat la fete e mai complexă și implică faptul că  depesharii n-ar trebui sa existe, dar și că noii punkeri sunt eco-veganii conservationiști. Cea mai mare putere a capitalismului e că își înglobează dușmanii, adică fetele cu păr colorat, vezi tricourile cu Che Guevarra. Băi, să mor dacă nu pot să înțeleg nazismul mai bine decât fetele cu păr colorat. Pe bune, oprimarea nu o sa dispară niciodată. Tu realizezi că Fidel Castro era un rege și tăranii care lucrau la colhoz iobagi? Nu e nicio diferență între monarhie, fete cu păr colorat si comunism. Am un creier deosebit de puternic.”

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.