HomeShtiri BlestemateCalmați-vă, nu-l pune Nicușor pe Neamțu viceprimar. Îl pune pe Băsescu.

Calmați-vă, nu-l pune Nicușor pe Neamțu viceprimar. Îl pune pe Băsescu.

Circulă intens în bulicici o știre lansată de ziarul Curentul cum că Nicușor ar fi negociat politic o funcție de viceprimar pentru conservatorul cepefist, homofob și câte și mai câte Mihail Neamțu în schimbul unei “majorități confortabile pentru a putea trece proiectele la vot”.

Bineînțeles, grupusculele social-democrate și stângiste au deschis deja șampania răzbunării de tip “v-am zis noi”, în timp ce boții useriști papagalicesc pe unde apucă sintagma “fake news” ca să controleze pierderile. Nu ne miră că un primar conservator de dreapta ar pune vice un alt conservator de dreapta, dar slabe șanse să-și asume USR un așa mare risc de imagine pentru propriul electoral liberal-progresist.

În plus, se pot găsi oameni mult mai buni, mai docili și mai loiali la PMP decât o daună totală și coșciug politic pe roți ca Neamțu. De ce nu Băsescu? Depinde și ce negociază liderii USR cu PNL. Dacă intră Nicușor în PNL oficial să zicem într-un an, are sens să bage viceprimar de la PMP. Dacă nu e asta combinația, atunci cel mai probabil al doilea viceprimar va fi de la PNL și Neamțu iar va fi dat la o parte. Nu-i mare pierdere pentru conservatorismul bucureștean, însă, având în vedere că vom avea un viceprimar fan Petre Tuțea (Vlad Voiculescu) și un primar care și-a dat demisia din propriul partid pe tema referendumului CpF.

În orice caz, fake news sau nu, noi sperăm să ajungă Neamțu viceprimar cu sprijin USR ca să avem ce mema cel puțin un an de acum încolo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.