HomeShtiri BlestemateCalmați-vă, nu-l pune Nicușor pe Neamțu viceprimar. Îl pune pe Băsescu.

Calmați-vă, nu-l pune Nicușor pe Neamțu viceprimar. Îl pune pe Băsescu.

Circulă intens în bulicici o știre lansată de ziarul Curentul cum că Nicușor ar fi negociat politic o funcție de viceprimar pentru conservatorul cepefist, homofob și câte și mai câte Mihail Neamțu în schimbul unei “majorități confortabile pentru a putea trece proiectele la vot”.

Bineînțeles, grupusculele social-democrate și stângiste au deschis deja șampania răzbunării de tip “v-am zis noi”, în timp ce boții useriști papagalicesc pe unde apucă sintagma “fake news” ca să controleze pierderile. Nu ne miră că un primar conservator de dreapta ar pune vice un alt conservator de dreapta, dar slabe șanse să-și asume USR un așa mare risc de imagine pentru propriul electoral liberal-progresist.

În plus, se pot găsi oameni mult mai buni, mai docili și mai loiali la PMP decât o daună totală și coșciug politic pe roți ca Neamțu. De ce nu Băsescu? Depinde și ce negociază liderii USR cu PNL. Dacă intră Nicușor în PNL oficial să zicem într-un an, are sens să bage viceprimar de la PMP. Dacă nu e asta combinația, atunci cel mai probabil al doilea viceprimar va fi de la PNL și Neamțu iar va fi dat la o parte. Nu-i mare pierdere pentru conservatorismul bucureștean, însă, având în vedere că vom avea un viceprimar fan Petre Tuțea (Vlad Voiculescu) și un primar care și-a dat demisia din propriul partid pe tema referendumului CpF.

În orice caz, fake news sau nu, noi sperăm să ajungă Neamțu viceprimar cu sprijin USR ca să avem ce mema cel puțin un an de acum încolo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.