HomeShtiri BlestemateCel mai forţă aliat LGBT+? Acest bărbat heterosexual a avut curajul să...

Cel mai forţă aliat LGBT+? Acest bărbat heterosexual a avut curajul să lase un comentariu în care spunea “fiecare face vrea”!

Nu toţi eroii poartă cape, spune un dicton din filmele americane, şi poate nimeni nu l-a exemplificat la fel de bine ca un bărbat straight care a văzut o postare LGBT+ în newsfeed şi a lăsat comentariul “fiecare face ce vrea”. Get on his level, activists!

Îl cheamă Tibi, are 29 de ani, lucrează la o multinaţională de 6 ani şi, deşi este cishet, a fost destul de brav să intervină atunci când a văzut postarea cu tematică LGBT+ care i-a apărut în newsfeed.

Trepanaţii au stat de vorbă cu el: “Eram în pauza de masă de la corporaţie, mâncam o salată de la Fru-Fru, pentru că la ultimul team building ni s-a spus să intrăm în legătură cu partea feminină mai mult. Am văzut postarea în newsfeed, era ceva despre parteneriatul civil sau despre căsătoriile gay sau despre adopţiile de către cupluri gay, în fine, n-am înţeles exact şi se termina şi pauza şi n-am avut timp să aprofundez. Încă nu era nici un comentariu homofob, însă mi-am amintit de îndemnul ‘if you see something, say something’ pe care l-am văzut în ultimul serial Marvel, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi am lăsat comentariul preventiv. “Fiecare face ce vrea”, simplu şi la obiect. Sincer şi eu am fost surprins de curajul meu în clipa aia, dar am ştiut în sinea mea că ceea ce am făcut a ajutat la clădirea unei societăţi mai bune.”

Tibi spune că nici la referendum nu a fost impasiv: “Să vă spun sincer, nu prea ştiam prea multe despre subiect şi nici nu eram la fel de open-minded în vremea aia, poate nici nu prea aş fi fost de acord cu căsătoria persoanelor de acelaşi sex atunci.

Însă m-a convins argumentul banilor: până la urmă eu dau nişte bani la buget în fiecare lună şi în loc să se ocupe de corupţie, ăştia organizează referendum pentru ceva ce nu mă interesează în nici un fel? #puiemsd! Aşa că am stat acasă în weekendul ăla şi m-am jucat League of Legends, oricum n-aveam chef sa ies din casă că eram obosit după o săptămână de overtime.” Wow! Toţi activiştii ar putea lua notiţe de la Tibi!

În momentul redactării ştirii, organizaţiile feministe îl curtau pe Tibi să dea un like la postările împotriva violenţei împotriva femeilor. Aşa da!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.