HometrepanoiaCele mai bune 11 dume ale lui Garcea cu souflakis în trompetis...

Cele mai bune 11 dume ale lui Garcea cu souflakis în trompetis care n-au apărut la Revelionul TVR

Toată floarea progresist și liberal-albastru-pastilată s-a crestat masiv pe revelionul nesimțit al lui Garcea și antibonițarii de la televiziunea publică. Mai exact, criteriul estetic e scos la înaintare în careu, ca de obicei, centriștii și dreptacii fiind mega fierți că au făcut Garcea și Bitman un spectacol deșănțat adus parcă cu mașina timpului din negurile unei veri toride din anii 90 de pe scena teatrului de vară din stațiunea Techirghiol. Nu asta e problema, dar nu stăm să dezvoltăm acum pista de dezbatere, citiți mai bine opinia blestemată a lui Costi Rogozanu pe subiect, noi zicem că a cam nimerit-o.

Dar, ca de obicei în aceste cazuri, nimeni n-are timp să se uite la imagini pentru că trebuie să bată în tastatură și să urle la ecran împotriva celor din aceeași clasă socială sau alea inferioare, că doar nu o să începem să ridicăm pumnul la upper class-ul care ne exploatează, no?

Așadar vorbim despre un revelion mai degrabă citat în bulicici decât vizionat. Mămăliga a efectiv explodat azi după ce a fost mediatizată INFAMA secvență șovină în care Garcea pastișează o melodie din folclorul grecilor și le urează lui Iohannis și Arafat să îi suflakis în trompetis.

Stupoare, cum să zică așa ceva despre liderul nostru mult-iubit chiar la televiziunea națională?

Find afiliați la tot felul de clici pesediste protocroniste, am pus mâna pe casetele needitate ale revelionului. Din ele am aflat că secvența descrisă mai sus e doar vârful icebergului. Iată ce alte dume a mai dat cringebazatul Garcea în prime time de revelion la TVR, dar care au fost tăiate la montaj:

Garcea îmbrăcat în robă de senator roman: Lorem Iohannis sic dolor trompet!

Garcea la concert jazz dupa trei jointuri pline de cringebazare: Îmi place cum souflakis ăștia la trompetis.

Garcea în costum de revoluționar bolșevic într-un beci al securității: Bună siua coaie, securitatea? Vreau să souflaku despre ce mi-a zis vecinul trompetis.

Garcea la Profi: Cum adică să nu mai souflaku pe tine, dar tu chiar crezi în covidis?


Garcea dupa ce bea Apa Vieții în romanul Dune de Frank Herbert: Bey Atreides, arrakis trompetis.


Garcea jucând rolul leneșului din povestea unui om leneș livrând poanta din final: Suflaku-s trompetis?  

Garcea în finala la iUmor: Știți cum s-ar fi numit Donald Trump dacă souflaku în trumpetis? Donaldaku Trumpetis.

Garcea despre politicienii români: A souflak, dar a și trompat.

Garcea într-un special de comedie pe Comedy Central: Știți cum se spune souflakis în trompetis în klingoniana oltenească? *Vocea Leanii a lui Pârțag: Liliii Costele, belHa’ghach d-aci!

Garcea înfometat, caută pe google: Jamila rețeta souflakis în trompetis

Garcea incel pe 4chan: Trompetits or get the souflakis out

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.