HomeShtiri BlestemateCitește replica din filmul Soldații care l-a uimit pe cinefilul Cristian Tudor...

Citește replica din filmul Soldații care l-a uimit pe cinefilul Cristian Tudor Popescu!

CTP într-un interviu acordat publicației metropolis: Eu trebuie să văd un film mai întâi cu stomacul. Așa, ca un taximetrist, ca o coafeză, ca o florăreasă, trebuie să-l văd mai întâi cu stomacul. Trebuie să tresar. Trebuie să mă facă să reacționez înainte de a interveni mecanismele lucide, critice, raționale, toată stiva de cinema pe care o am în cap.“

Ca să tăiem suspansul,, replica asta din filmul Soldații regizat de Ivana Mladenovici și bazat pe un roman de Adi Schiop l-a făcut pe CTP să tresară cu stomacul:

“Am fost la mătamarea…să-i trag la muie!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.