HomeShtiri BlestemateCorporatist care se pișă într-un borcan la muncă, furios pe greva metrorex

Corporatist care se pișă într-un borcan la muncă, furios pe greva metrorex

Tiberiu Septim lucrează la o firmă mare din Pipera care încă cheamă angajații la muncă în pandemie. El avut o cădere nervoasă atunci când a văzut azi că ușile metroului sunt închise din cauza grevei spontane Metrorex.

Tiberiu consideră că nu e corect ca angajații de la metrou să facă parte dintr-un sindicat atât de puternic încât să organizeze greve ilegale în pandemie în condițiile în care el are un program zilnic fix în care la prânz se pișă într-un borcan.

„Este inuman așa ceva, pesedeul iar ne omoară ca la revoluția din 2017”, a declarat indignat Tiberiu Septim, angajat în IT, în fața proverbialelor palate ale productivității din Pipera, coborând dintr-un Uber.

Agitând nervos o sticlă de Nestea umplută pe jumătate cu un lichid ușor tulbure de culoare galben-pai, angajatul la privat ne explică de ce sindicatele sunt rele: „Dacă ești meritocrat, atunci îți negociezi salariul singur, nu e nevoie de middle-men care să sugă din profitul patronului, care săracul muncește de rupe, ca și mine. Eu stau 10 ore pe zi în fața calculatorului și nu mă plâng că n-am spor de tunnel vision.

Pe mine mă afectează mult greva ăstora. Eu am un hobby la muncă, în pauze mă piș efectiv într-un borcan în care crește kombucha. Fiecare angajat de la noi are un astfel de borcan. Bem zilnic din acest kombucha pentru un randament sporit care să crească profitul corporației. De aceea n-avem nevoie nici de sindicate, nici de măriri salariale. În plus de ce să lupt pentru un salariu mai mare, am prieteni angajați prin alte părți care au un salariu mult mai mic. Eu sunt chiar bine, de ce să mă preocup de alții, am kombucha mea și sunt fericit”, a declarat Tiberiu pentru ziarul Trepanatsii.

Întrebat dacă se pișă în borcan deoarece locul de muncă nu îi oferă suficiente pauze, cum se întâmplă la Amazon, Tiberiu Septim a răspuns: „A, nu, pot să iau pauză oricând. Mă antrenez și pentru când o să ne ducă Musk pe Arrakis.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.