HomeShtiri BlestemateCorporatist care se pișă într-un borcan la muncă, furios pe greva metrorex

Corporatist care se pișă într-un borcan la muncă, furios pe greva metrorex

Tiberiu Septim lucrează la o firmă mare din Pipera care încă cheamă angajații la muncă în pandemie. El avut o cădere nervoasă atunci când a văzut azi că ușile metroului sunt închise din cauza grevei spontane Metrorex.

Tiberiu consideră că nu e corect ca angajații de la metrou să facă parte dintr-un sindicat atât de puternic încât să organizeze greve ilegale în pandemie în condițiile în care el are un program zilnic fix în care la prânz se pișă într-un borcan.

„Este inuman așa ceva, pesedeul iar ne omoară ca la revoluția din 2017”, a declarat indignat Tiberiu Septim, angajat în IT, în fața proverbialelor palate ale productivității din Pipera, coborând dintr-un Uber.

Agitând nervos o sticlă de Nestea umplută pe jumătate cu un lichid ușor tulbure de culoare galben-pai, angajatul la privat ne explică de ce sindicatele sunt rele: „Dacă ești meritocrat, atunci îți negociezi salariul singur, nu e nevoie de middle-men care să sugă din profitul patronului, care săracul muncește de rupe, ca și mine. Eu stau 10 ore pe zi în fața calculatorului și nu mă plâng că n-am spor de tunnel vision.

Pe mine mă afectează mult greva ăstora. Eu am un hobby la muncă, în pauze mă piș efectiv într-un borcan în care crește kombucha. Fiecare angajat de la noi are un astfel de borcan. Bem zilnic din acest kombucha pentru un randament sporit care să crească profitul corporației. De aceea n-avem nevoie nici de sindicate, nici de măriri salariale. În plus de ce să lupt pentru un salariu mai mare, am prieteni angajați prin alte părți care au un salariu mult mai mic. Eu sunt chiar bine, de ce să mă preocup de alții, am kombucha mea și sunt fericit”, a declarat Tiberiu pentru ziarul Trepanatsii.

Întrebat dacă se pișă în borcan deoarece locul de muncă nu îi oferă suficiente pauze, cum se întâmplă la Amazon, Tiberiu Septim a răspuns: „A, nu, pot să iau pauză oricând. Mă antrenez și pentru când o să ne ducă Musk pe Arrakis.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.