HomeShtiri BlestemateCum a reușit echipa națională să învingă Austria cu ajutorul hologramei lui...

Cum a reușit echipa națională să învingă Austria cu ajutorul hologramei lui Jacques Lacan

Luni, 07.09.2020, echipa națională a României a întâlnit în deplasare echipa bombardierilor austrieni. O ocazie superbă pentru români de a-și manifesta puțin din grețica de naționalism, crek singurul lucru care-i mai ține în viață. Oricum, în mod surprinzător, echipa condusă de Mirel Rădoi a obținut un rezultat miraculos, dar poate în timp ce scrolați la scârbici pe Allview luat pe abonament la digi vă gândiți, cum căcat am câștigat? Răspunsul este unul complex, dar voi încerca sa-l simplific. Aparent, Ministerul tineretului și Sportului a avut o idee excelentă. După ce un membru al ministerului și-a pușcat mințile cu LSD, a început să se uite la seminarele psihanalistului Jacques Lacan.

În timp ce mintea-i intra în a 6-a dimensiune a cunoașterii cu ajutorul acidului și a practicii de yoga mentală lacaniană, acestuia i-a venit sclipitoarea idee de a le proiecta jucătorilor holograme cu Lacan în vestiar. Poate că vă întrebați de ce nu a pus pur și simplu clipul de pe youtube? Păi pentru a construi un cadru cât mai realist.

Înainte de meci, jucătorii au rămas stupefiați. Au ascultat prelegeri ținute de Lacan, anxietatea a început să puște în Florinel Coman, Chiricheș a chelit până la pauză. După ce și-au terminat lecția despre anxietate, jucătorii români parcă erau mai determinați să joace la potențialul maxim, știind că nu au nimic de pierdut, pentru că și câștigul înseamnă la fel de mult ca și înfângerea. Aici nici eu nu știu cum a funcționat că mă simt ca și pe mahmureala de la bobitsă după ce citesc Lacan.

Denis Alibec a avut următorul comentariu: “Sincer, mi-a priit destul de bine să aud că toate lucrurile pe care le fac în viață de fapt ajută la ranforsarea non-existenței mele ca și un subiect uman independent, a cărui dorințe sunt direcționate către un imaginar, chiar dacă și eu, la rândul meu, ca fotbalist, reprezint un imaginar pentru unele simboluri, indentități, euri”. Acesta a fost urmat de Tătărușanu:” Am un mare respect pentru Lacan, pentru că în sfârșit am realizat că nu voi putea fi niciodată eu, fiind mereu doar o construcție a dorințelor mele care sunt direcționate mereu către obiecte exterioare. Ne-a afectat, dar într-un sens pozitiv, reușind să înfrângem naționala austriei. Dacă stați să vă uitați atent, în a doua repriză Chiricheș era prin încă în stadiul oglinzii, se gândea doar la obiectul jocului, mingea de fotbal.”

Cu o asemenea prestație, și un asemenea psihanalist care stă să ajute echipa națională, așteptam rezultatele viitoare spectaculoase ale lotului național.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.