HomeShtiri BlestemateCum să nu se prindă colegii și șefii că iar ai făcut...

Cum să nu se prindă colegii și șefii că iar ai făcut noapte albă la maraton Cheful Șoferilor 2017 pe youtube

Cu toții am pățit să ne punem seara în pat și, ca să mai alungăm depresia, să scrolăm ca niște legume prin clipuri obscure de pe youtube. Uneori ajungi la adevărate bijuterii vizuale precum Cheful Șoferilor din 2017 și nici nu știi când zboară timpul și sună alarma că iar ai întârziat la scârbici. Romina de la HR te ia în vizor din momentul în care ai trecut pragul firmulitsei și te întreabă dacă ai pățit ceva, managerii se strâmbă și nu au încredere în tine și în KPI-urile pe care le prezinți ca un leșinat. Ce să mai, ești cu un pas mai aproape de demisia aia forțată de companie. Iată ce poți să faci ca să fentezi radarele corporatiste și să continui să te adâncești în depresie, plafonare la locul de muncă și crize existențiale mascate scrolând pe rețelele de sociale după conținut dubios.

  1. 1. Cosmetizează-ți ridurile cu produse Plush Bio

Întreabă o colegutsă dacă nu are niște picături de ochi și fond de ten să-ți ascunzi roșeața și cearcănii ăia de bampir jucat de Bela Lugosi. Eventual mergi pe apă micelară făcută la cratiță în bucătăria plushiței sau cremă din fructe de pădure și iaurt stătut marca Plush Bio. Vei arăta ca din story-urile de pe Instagram ale influencerilor care promovează acest brand minunat de cosmetică.

2. Bagă cafelutsa de 2 lei de la dozator

Sunt aproape zece ani de când cercetătorii britanici au descoperit că fierul în combinație cu diverși fungi are proprietăți miraculoase pentru sănătate. Aceste elemente ale naturii se găsesc din plin sub formă de rugină și ciuperci în interiorul țevilor automatului tchibo care zace de ani de zile pe holul firmei tale. Tot ce trebuie să faci e să introduci 2 lei în aparat, să apeși pe ce cafelutsă adori și instant vei primi doza de rugiciupermicină care să te facă să simulezi bună dispoziție în fața oricui.

3. Sari peste țigara la bucată de la non-stop cu care îți începi de obicei ziua

Trebuie să faci sacrificii serioase ca să ieși o dată pe săptămână din salariul pe care îl ai. Sau, cine știe, ai bani de te enervează dar pur și simplu îți place ocazional să deguști un Viceroy de la dugheana din colț. După o noapte de vizionat clipuri cu street food indian pe facebook, crede-ne o țigară e ultimul lucru de care are nevoie corpul tău.

4. Ia o gumă de mestecat să nu adormi în picioare

Dacă ai posiblitatea și relații la dilării din titan care au laboratoare chimice profesioniste în propriile băi, bagă și o boabă ca să prinzi energie și curaj să ceri mărirea aia de salariu la care visezi de juma de an.  Guma, în cazul ăsta, e ca să nu se observe în ședință că stă să-ți pice maxilarul. În pauza de masa bagă un blunt și un xannie ca să contrabalansezi boaba de mai devreme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.