HomeShtiri BlestemateDemisii în lanț la Demos. Claudiu Crăciun surprins în timp ce încerca...

Demisii în lanț la Demos. Claudiu Crăciun surprins în timp ce încerca să convingă școlarii să se înscrie în partid!

După cea mai recentă tură de ieșiri din Demos, iscată (șoptesc niște păsărele pe facebook) din cauza unei propuneri indecente de a falsifica semnături venită din sânul conducerii, partidul și-a pierdut ultimii trei membri din capitală. Pentru a remedia situația, secretarul general al partidului, Claudiu Crăciun, a luat lucrurile în mână și a pornit o campanie de atragere de noi adepți.

Martorii ne-au spus că el lidero maximo purta un tricou cringeos cu liderul centrist Bernie Sanders. În mâini ar fi ținut o mapă pe care era lipit un sticker Demos vechi de la campania eșuată pentru prezidențiale, când a primit mii de înjurături pe rețelele de socializare de la electoratul pe care susține că-l reprezintă.

Șeful Demos a fost surprins alaltăieri în curtea Școlii Gimnaziale „Adrian Păunescu” din sectorul 6 al capitalei cu un teanc de formulare de adeziune necompletate încercând să atragă proaspeții elevi din ciclul gimnazial promițându-le că la ședințele de partid vor putea juca Fortnite pe Switch cât de mult vor ei și că după fiecare forum național (care este diferit de ședințele de partid pentru că se anunță mai din timp) o să primească fiecare câte un Happy Meal de la MC cu posibilitatea de a-și alege jucăria.

Până acum se pare că școlarii nu au fost prea impresionați de oferta Demos, dar cel puțin doi profesori de la școala „Adrian Păunescu” s-au arătat interesați întrucât salariul de profesor în România e atât de prost încât nu-și permit să renunțe la cel puțin două Happy Mealuri pe an.

Alt martor al evenimentului insolit a fost chiar paznicul școlii, care l-ar fi ușuit pe politician. “Du-te, bă, și joacă-te la tine la scară cu cei de-o seamă cu tine!”, i-ar fi reproșat paznicul în timp ce-l filma cu telefonul mobil. Clipul acum a scăpat pe tik tok și s-a transformat într-un dans cum se practică pe rețeaua comunistă chineză.

Sursele noastre ne-au transmis că tentativa eșuată de a racola noi membri nu l-a demoralizat pe Crăciun, ba dimpotrivă, l-a motivat să lupte și mai abitir. Câțiva pensionari din Berceni ne-au declarat că l-au văzut dând târcoale unor grădinițe din cartier în această dimineață.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.