HomeShtiri BlestemateExclusiv: Un fost membru USR Tineret scoate la iveală secretele organizației

Exclusiv: Un fost membru USR Tineret scoate la iveală secretele organizației

Vara vine, vara trece

Toate-s noi dar vechi îs toate

USR nu-și mai revine

De când vorbeau de-anticipate

Dezastrul din ultima jumătate a anului 2019 a lăsat multă lume cu un gust amar când vine vorba de așa zisa ”Uniunea Salvați România”. În primul rând, nu e unită această organizație, în al doilea rând acuma de-abia se salvează pe sine, iar în al treilea rând nu există fiindcă sunt cetățeni ai țării, așa că nu prea e nimic de zis acolo. Voltaire ar fi de acord cu aceste cuvinte. Spre deosebire de Sfântul Imperiu Roman, USR e măcar o treime din ceea ce pretinde că reprezintă. S-ar putea vorbi despre faptul că nu prea reprezintă interesele românilor, dar niciun partid nu e perfect așa că le permitem o gură de aer. Redacția Trepanatsii are o cârtiță în USR și, în urma câtorva întâlniri în casa noastră conspirativă, am aflat detalii despre figurile providențiale ale partidului, dar și un pattern de racolare și îndoctrinare a prozeliților.

Mitologia USR Tineret descrisă de un fost membru

”La început, ni se zicea omuleți, ca și cum am fi fost într-o organizație studențească a unei facultăți, în care membrii veterani au un ego gigantic și le plac dumele corporatriste. Adevărul e că eram într-o corporație, deci aveam și ego-uri și dume. Când făceam excursii electorale, li se ziceau teambuilding-uri. Trebuia să respectăm toate beșinile de multinațională, să jurăm pe KPI că ne atingem targetele. A fost foarte dezumanizant momentul în care am primit un memo pe adresa de e-mail a firmei, adică a organizației politice, în care se recomanda să ne folosim numărul de pe badge în loc de nume. Cumva, Tibi, colegul de la think tank, a zis că e foarte estetic și cyberpunk, și că îi place. Mă bucur foarte mult că am avut șansa să plec, mă simt eliberat și împrospătat acum, ca și cum aș fi renăscut ca om.”

În interiorul acestei organizații, miturile despre Dan Barna și Dacian Cioloș abundă, aparent fiind figurile centrale ale unui cult al personalității.

”Dan Barna, conform manifestului partidului, s-ar fi născut într-o zi în care a plâns cerul, de disperare că trimite un om așa bun într-o societate așa rea. Iar numele cerului? Einstein. Aparent, el este așa de eficient încât vede diferit timpul, și lucrează într-o zi cât în două. De aceea aveam ture de 18 ore la think tank, căci restul de 6 sunt destule pentru somn. Eram plătiți în USRCoin, conform performanței din sprint-uri electorale. Acele monezi digitale puteau fi folosite doar la magazinele afiliate USR, nu mergeau la Mega. Există zvonuri cum că s-ar fi adunat câțiva să facă un sindicat, și au fost eliminați de o brigadă de asasinare privată, la un preț cinstit conform pieței libere, fiindcă orice preț este cinstit în mâna invizibilă a pieței.”

”Dan Barna, când a văzut un grup de copii ce primeau gratis vaccinuri contra gripei, în școli, s-a întrebat cum își permit ăștia să primească lucruri pe gratis, că dacă nu cumva e un comunism și trebuie eliminată hoția din sistem. A stat în biroul său patru zile și a plâns de fericire când a citit prețul insulinei în America. A zis că, odată ales, va implementa toate măsurile americane de sănătate, și vă pot cita faptul că a zis ”Cine n-are noroc n-are”.”

”Tuturor organizațiilor locale USR li se recomandă să promită transparență, odată aleși în primării, fiindcă Dan Barna este așa de transparent încât toate pozele cu el se salvează automat în .png. Poftiți, am o poză ca exemplu (poza a fost inclusă drept copertă a acestui articol) . Chiar am fost prieten bun cu Ligia, săraca era pusă 12 ore pe zi să îl facă pe Dan mai opac în poze. Totul la un salar minim cinstit conform pieței libere, fără a se băga mâna regulatoare coruptă a guvernului în contract.”

”Dacian Cioloș își automatizase singur ferma, conform principiilor pieței libere tehnocrate. Un ochi de al lui este digitalizat complet, și poate mirosi eficiența de la 2 kilometri. Noaptea doarme încărcat prin cablu USB. Desenul lui preferat este Inspectorul Gadget. Colegii din liceu îi ziceau Omul, fiindcă a urcat pe vârful Omu și a declarat fuziunea dintre carnea slabă și metalul rece ca fiind forma supremă a vieții umane în viitor. Există cinci centre de date în lume unde sunt stocate backup-uri ale conștiinței lui, pentru orice ocazie.”

”Există o legendă conform căreia se plimbau pe stradă în Bruxelles Dacian și Dan, și au văzut un copil ce a plătit prea puțin pentru o înghețată. Dacian i-a confiscat bunul injust dobândit prin naționalizare și comasare, metode comuniste malevolente, iar Dan l-a atins pe frunte cu palma și i-a repetat cuvintele ”Piața vindecă păcatele, piața e liberă și cinstită.”. Acel copil a căzut la pământ și a început să plângă. Un uliu american numit Unchiul Samuel a zburat pe mâna lui Barna, și i-a curs o lacrimă neregulată de criminalii din guvern prin accize comuniste. Copilul și oamenii din jur și-au aruncat banii în canal, și au plecat la diverse birouri unde au militat pentru scăderea salariului minim pe economie.”

În încercarea de a ține în viață această cârtiță useristă și martor protejat, l-am ascuns într-o peșteră din munții Apuseni cu o cabană cu ciubăr deasupra, pentru a nu atrage atenția. Totuși, au trecut 3 zile de la ultimul contact cu echipa de protecție…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.