HomeShtiri BlestemateFraudă Electorală Sector 1: Armata SUA este pregătită să intervină

Fraudă Electorală Sector 1: Armata SUA este pregătită să intervină

Scandalul furtului de voturi din Sectorul 1 a luat amploare și a devenit o criză geopolitică globală. După cum știți, vectorii de opinie de la vârful partidului USR în frunte cu candidata care a câștigat până la urmă alegerile în Sector 1, Clotilde Armand, l-au acuzat pe Dan Tudorales(contracandidatul de la PSD) că a încercat să fure voturi la alegerile locale care tocmai s-au încheiat.

Cum a furat, vă întrebați poate. Useriștii ne-au convins pe cuvânt că a fost furt postând fotografii cu procese verbale, QR code-uri si un clip filmat stil neorealist Cristi Puiu cu unul în liftul primăriei Sector 1 cu tenacuri de hârtii în brațe care e acuzat de oamenii USR-ului că fură procese verbale electorale. Ca într-o povestire demnă de scriitorul minimalist Raymond Carver, s-au limitat să arate și nu să explice (show don’t tell) coerent ca să înțeleagă și ultimul prost imaginile tip test Rorschach postate.

Aparent cazul a devenit viral și a atras interesul comunității internaționale. Președintele Trump a anunțat că, deoarece România a fost un bun aliat NATO și a cumpărat un cartuș întreg de rachete Raytheon în loc să le ia la bucată, este pregătit să susțină lupta pentru Libertate și Adevăr printr-o intervenție militară democratizantă, care să asigure o numărătoare corectă a voturilor. 

Pe lângă suportul armat, guvernul american a propus și trimiterea unei delegații tehnocratice conduse de actorul Alec Baldwin și formată din membri ai boardurilor Apple, Amazon și Google, care să evalueze oportunitatea implementării unui sistem de vot digital construit astfel încât să fie imposibil de fraudat de pesediști, deoarece serverele ar fi localizate integral în deșertul Nevada, lângă cabinele piloților de drone care vor survola deasupra sectorului pentru a se asigura că absolut toți pesediștii au fost eliminați prin vot democratic. 

“Îmi plac cartofii prăjiți [n.r. French fries]!”, a declarat Trump pe TikTok, experții în relații internaționale considerând că acesta este un semnal clar că o va susține pe candidata Clotilde Armand-Giraudoux în cazul reorganizării alegerilor sub paza armatei americane. 

În urma declarațiilor făcute de executivul SUA, contracandidatul Dan Tudorales a fost văzut cumpărându-și un bilet spre Brazilia, care i-ar fi oferit azil politic. Surse apropiate continentului sud-american spun că oferta de azil politic a venit în urma intervenției menajerei care face curat în vila lui Liviu Dragnea din Brazilia și lucrează și la vila unui politician influent vecin cu acesta. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.