HomeShtiri BlestemateGura, ne vorbesc patronii! Avem soluția perfectă pentru scăderea ratei de infecție...

Gura, ne vorbesc patronii! Avem soluția perfectă pentru scăderea ratei de infecție conform HORECA

Businessman in his office with pilot hat

Numărul de infecții de covid rupe România în două. De patru zile sărim de 2k infecții zilnice, și una din campioane este capitala, unde se discută intens cu oamenii care contează, patronatul HORA, cum sa facem să fie bine. La 1,6 infecții la mia de locuitori legea sau ceva spune că trebuie băgate noi restricții, care ar fi o intrare prin alunecare la baruri și restaurante.

Se știe, orice scădere la profit este o unghie smulsă de la patron, care dup-aia nu are de ales și trebuie să decapiteze un angajat și să-i folosească capul pe post de unghie. Patronatul nu e o lighioană însetată de sânge de precar, nicidecum, de aceea a găsit împreună cu guvernul perfect soluția care ne scoate din rahat și ne apără de molima deceniului: marea matematică teoretică.

Ideea e că București are o populație de 1,8 milioane de locuitori după ultimul recensământ. La 1,8 milioane ne încadrăm la 1,6 la mie, dar dacă presupunem că suntem mai mulți, gen 2,2 plus, atunci rata de infectare e mai mică și nu mai contează că suprasolicităm sistemul medical pentru că trăim într-un caiet de matematică conform patronatului HORECA.

Data viitoare poate nici n-ar trebui să ne batem capul să facem recensăminte, îi întrebăm direct pe HORA cam câți zic ei că suntem într-un oraș și-o lăsăm așa. Poate sunt de comitet și lasă guvernul să bage din burtă detaliile, gen vârstă, și rezolvăm și cu pensiile.

Totuși, n-am fi o redacție super deontologică și neaservită politic dacă nu am spune că, la întâlnire, Ludovic Orban a notat că membrii patronatului se uită urât pe el, și a oferit ca soluție alternativă să crească restricțiile in funcție de sector, pentru că, se știe, lumea nu prea iese din sector la bere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.