HomeShtiri BlestemateGura, ne vorbesc patronii! Avem soluția perfectă pentru scăderea ratei de infecție...

Gura, ne vorbesc patronii! Avem soluția perfectă pentru scăderea ratei de infecție conform HORECA

Businessman in his office with pilot hat

Numărul de infecții de covid rupe România în două. De patru zile sărim de 2k infecții zilnice, și una din campioane este capitala, unde se discută intens cu oamenii care contează, patronatul HORA, cum sa facem să fie bine. La 1,6 infecții la mia de locuitori legea sau ceva spune că trebuie băgate noi restricții, care ar fi o intrare prin alunecare la baruri și restaurante.

Se știe, orice scădere la profit este o unghie smulsă de la patron, care dup-aia nu are de ales și trebuie să decapiteze un angajat și să-i folosească capul pe post de unghie. Patronatul nu e o lighioană însetată de sânge de precar, nicidecum, de aceea a găsit împreună cu guvernul perfect soluția care ne scoate din rahat și ne apără de molima deceniului: marea matematică teoretică.

Ideea e că București are o populație de 1,8 milioane de locuitori după ultimul recensământ. La 1,8 milioane ne încadrăm la 1,6 la mie, dar dacă presupunem că suntem mai mulți, gen 2,2 plus, atunci rata de infectare e mai mică și nu mai contează că suprasolicităm sistemul medical pentru că trăim într-un caiet de matematică conform patronatului HORECA.

Data viitoare poate nici n-ar trebui să ne batem capul să facem recensăminte, îi întrebăm direct pe HORA cam câți zic ei că suntem într-un oraș și-o lăsăm așa. Poate sunt de comitet și lasă guvernul să bage din burtă detaliile, gen vârstă, și rezolvăm și cu pensiile.

Totuși, n-am fi o redacție super deontologică și neaservită politic dacă nu am spune că, la întâlnire, Ludovic Orban a notat că membrii patronatului se uită urât pe el, și a oferit ca soluție alternativă să crească restricțiile in funcție de sector, pentru că, se știe, lumea nu prea iese din sector la bere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.