HomeShtiri BlestemateIohannis reanimat cu ajutorul inteligenței artificiale? Vezi rezultatul

Iohannis reanimat cu ajutorul inteligenței artificiale? Vezi rezultatul

Fața lui Iohannis a devenit din nou expresivă! O nouă aplicație numită Deep Nostalgia permite roboților umani să capete mai multă expresivitate. Site-ul de creat arbori genealogici MyHeritage a lansat recent un tool IA(inteligență artificială) bizar numit Deep Nostalgia. Pe el oricine poate uploada poze vechi și crea clipuri deepfake în care strămoșii tăi pot prinde din nou viață. Bineînțeles, în redacție ne-am gândit că cea mai potrivită aplicație a toolului este să insuflăm puțină viață în președintele României.  Rezultatele sunt cel puțin creepy.

Iohannis se uită în jur, clipește ceva mai des, zâmbește parcă ceva mai natural accentuându-i privirea de criminal în serie.

Ce-i drept, nu sare din video să îți șoptească la ureche „peroadă” sau să îți ceară o pereche de schiuri ca să se dea pe pârtia de la Predeal în timp ce lucruri tragice se întâmplă în țară.

Din păcate nu putem să vă arătăm ce a ieșit pentru că a trebuit să ardem cu foc laptopul și să-l aruncăm într-un puț după experiment.

Noi n-am ajut încă curaj, dar dacă sunt doritori, pot încerca să combine Iohannis varianta Deep Nostalgia cu dead person chatbot de la Microsoft. Să ne arătați și nouă ce a ieșit. Numa zicem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.