HomeShtiri BlestemateIohannis reanimat cu ajutorul inteligenței artificiale? Vezi rezultatul

Iohannis reanimat cu ajutorul inteligenței artificiale? Vezi rezultatul

Fața lui Iohannis a devenit din nou expresivă! O nouă aplicație numită Deep Nostalgia permite roboților umani să capete mai multă expresivitate. Site-ul de creat arbori genealogici MyHeritage a lansat recent un tool IA(inteligență artificială) bizar numit Deep Nostalgia. Pe el oricine poate uploada poze vechi și crea clipuri deepfake în care strămoșii tăi pot prinde din nou viață. Bineînțeles, în redacție ne-am gândit că cea mai potrivită aplicație a toolului este să insuflăm puțină viață în președintele României.  Rezultatele sunt cel puțin creepy.

Iohannis se uită în jur, clipește ceva mai des, zâmbește parcă ceva mai natural accentuându-i privirea de criminal în serie.

Ce-i drept, nu sare din video să îți șoptească la ureche „peroadă” sau să îți ceară o pereche de schiuri ca să se dea pe pârtia de la Predeal în timp ce lucruri tragice se întâmplă în țară.

Din păcate nu putem să vă arătăm ce a ieșit pentru că a trebuit să ardem cu foc laptopul și să-l aruncăm într-un puț după experiment.

Noi n-am ajut încă curaj, dar dacă sunt doritori, pot încerca să combine Iohannis varianta Deep Nostalgia cu dead person chatbot de la Microsoft. Să ne arătați și nouă ce a ieșit. Numa zicem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.