HomeShtiri BlestemateMedalie olimpică la gimnastică mentală. Un membru USR Tineret laudă alianţa USR-PNL...

Medalie olimpică la gimnastică mentală. Un membru USR Tineret laudă alianţa USR-PNL între două meme comuniste!

Un membru din lotul olimpic USR Tineret a obţinut vineri medalia de aur la proba de gimnastică mentală postând trei Instastories consecutive, prima fiind o memă cu Bernie, a doua campanie electorală pentru alianţa PNL- USR şi a treia o ghilotină şi cuvintele “eat the rich” date cu sclipici.

Luată la întrebări despre contradicţia inerentă între postările sale, mintea puternică s-a justificat astfel: “Uite ce e, SUA nu e românikkka. Da, în America aş fi comunist, dar aici trebuie mai întâi să scăpăm de ciuma roşie, care nu e în nici un caz un slogan fascist folosit de nazisti. Mai întâi ne trebuie câteva decenii de dreapta, privatizare şi austeritate care să dezvolte economia şi după putem vorbi despre redistribuirea averii. Ce să redistribui dacă acum totul e furat de corupţi? Fără penali în funcţii publice! Cu toţii ştim că PNL nu are absolut nici un corupt penal în rândurile sale sau la conducere. Bine, de fapt are, dar doar atunci când e oportun pentru USR să-i atacăm, nu acum când facem alianţă. Eat the rich!”

După ceremonia de decernare a medaliei, membrul USR Tineret a intrat într-un live în care simultan a deplâns obiectificarea femeilor şi a întrebat un europarlamentar dacă preferă sânii sau fundul la o femeie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.