HomeShtiri BlestemateMedalie olimpică la gimnastică mentală. Un membru USR Tineret laudă alianţa USR-PNL...

Medalie olimpică la gimnastică mentală. Un membru USR Tineret laudă alianţa USR-PNL între două meme comuniste!

Un membru din lotul olimpic USR Tineret a obţinut vineri medalia de aur la proba de gimnastică mentală postând trei Instastories consecutive, prima fiind o memă cu Bernie, a doua campanie electorală pentru alianţa PNL- USR şi a treia o ghilotină şi cuvintele “eat the rich” date cu sclipici.

Luată la întrebări despre contradicţia inerentă între postările sale, mintea puternică s-a justificat astfel: “Uite ce e, SUA nu e românikkka. Da, în America aş fi comunist, dar aici trebuie mai întâi să scăpăm de ciuma roşie, care nu e în nici un caz un slogan fascist folosit de nazisti. Mai întâi ne trebuie câteva decenii de dreapta, privatizare şi austeritate care să dezvolte economia şi după putem vorbi despre redistribuirea averii. Ce să redistribui dacă acum totul e furat de corupţi? Fără penali în funcţii publice! Cu toţii ştim că PNL nu are absolut nici un corupt penal în rândurile sale sau la conducere. Bine, de fapt are, dar doar atunci când e oportun pentru USR să-i atacăm, nu acum când facem alianţă. Eat the rich!”

După ceremonia de decernare a medaliei, membrul USR Tineret a intrat într-un live în care simultan a deplâns obiectificarea femeilor şi a întrebat un europarlamentar dacă preferă sânii sau fundul la o femeie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.