HomeShtiri BlestemateMircea Dinescu abuzează păsări în clipuri pe facebook și i se pare...

Mircea Dinescu abuzează păsări în clipuri pe facebook și i se pare amuzant

În caz că nu știați, Lordul întunecat al satirei postdecembriste s-a cam retras în ultima vreme pe moșia  de la Cetate, unde face pe mecena pentru floarea plictisitoare a artei liberale tinere românești în timp ce filmează pe sistem A Serbian Film ospețe culinare demne de evul mediu.

Nu e chiar o comparație hazardată a unor gunoaie comuniste care nu fac bani din satiră, ci o realitate de tip snuff pe care Multimilionarul Umorului s-a gândit s-o și urce pe rețelele de socializare aici.

Brr comentarii la clip.

Într-un clip pe nume „Bucătăria magică – Rață pe farsă călită în rolul principal: Rățușca nemuritoare Vasilica”, Dinescu ne arată strecurând tot felul de glume sinistre ceea ce pare a fi o rață vie îndesată într-o carcasă părlită de pasăre moartă. V-ați prins, e o rață moartă-vie, de aici și “magia” din bucătăria lui Dinescu și farsa servită la tavă.

Un tezaur de neinteligenta, da.

Noi ne-am mobilizat toată redacția și am dat raport la clip, dar se pare că Zucc încă n-a găsit nimic în neregulă la clip. Motiv pentru care vă rugăm să dați raport până când dispare clipul și, de ce nu, și pagina Maestrului Bucătar care abuzează animale în spiritul unor glume care nu erau amuzante nici în anii 90 când făceau Cațavencu câteva Dacii dintr-un număr de Scânteia ironică.

E ceva perfect normal sa vari cu forta o pasare vie intr-o pasare moarta.

3 COMMENTS

  1. Hai lasă cu sensibilitățile. Și verdeața aia era un pic abuzată, unde sunt botanofilii să se revolte? Tristuț să scremi de un articol de revoltă la o glumiță obosită de-a lui Dinescu. Te-ai gândit că poate și raței îi plăcea? Poate e genul de rață de aia perversă necrofilă transgender ecologistă. Sigur ai comunicat un pic telepatic cu ea că aveți neuronii pe aceeași lungime de undă se pare. Și data viitoare când mai mănânci un șnițel să stai un pic să de gândești… mănânci de fapt o mamă acoperită de făină amestecată cu pruncul ei. Dezgustător de necool. Oricum e un pic de adevăr… nu e frumos să te joci cu mâncarea. Ai grijă când mai mergi pe la budă.

      • Cam dezamăgit măi Mitică. Mai apare câte o vrăjeală de asta de mă face să îmi pară rău că am luat cană. Dar sunt ok, până la urmă e loc și pentru mediocrități pe pământ. Dar mai e de supt la grăunțe până ne facem mari și ne legăm de Dinescu… Selly sau Smiley nu au făcut ceva rău să stârnească revolta? Dacă se și miluiește Dinescu să arunce un scuipat pe aici aveți grijă să nu-l ștergeți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.