HomeShtiri BlestemateNiște occidentali s-au pus pe exploatat covoarele persane ale lui nea Nicu...

Niște occidentali s-au pus pe exploatat covoarele persane ale lui nea Nicu din vila de la Călimănești

Titlul e fantezist ca să vă atragem atenția, dar un sâmbure de adevăr e acolo. Ia citiți ce propun băieții ăștia deștepți: vacanță de vis în Bulgaria și România să pupi moaște comuniste într-un mod anticomunist detașat ironic probabil, nu știm, vorbim din propriile fantezii trepanate.

Și dacă tot e rost de fantezii, presupunem că afacerea e deținută de doi Tibilăi din Belgia, descendenți ai unor conchistadori care au au jefuit comoara lui Montezuma, și care în timpul celor coișpe ani sabatici petrecuți după facultate prin Asia de Sud-Est au tras cocaină din Laos într-o seară și le-a beshit mintea ideea asta genială cu turism de moaște comuniste.

Turul te costă 1200 euro și ai ocazia să dormi 10 zile într-o pleiadă de pensiuni si hoteluri dubioase din cele mai comune locații turistice din Bulgaria și România. Citiți și voi descrierea turului, se termină apoteotic cu vizitat castelul lui Draculea, care probabil e pietroiul ăla infam de la Bran, proaspăt reintrat în franciza familiei regale românești mcdonaldizate. Redacția a fost pe acolo recent și ce ne-a sărit în ochii faptul că au rebrănduit tot castelul cu focus pe ei și familia lor, ștergând pe cât posibil istoria mai veche a pietroiului.

Mna, faci ce vrei cu pietroiul tău până la urmă, respect maxim proprietatea privată care e sfântă, mai ales dacă o recuperezi pe degeaba de la un stat slab care n-a fost în stare să păstreze victoriile revolutsiei socialiste din 1948. Alea câte au fost. Lenin să-i judece pe toți.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.