HomeShtiri BlestemateNiște occidentali s-au pus pe exploatat covoarele persane ale lui nea Nicu...

Niște occidentali s-au pus pe exploatat covoarele persane ale lui nea Nicu din vila de la Călimănești

Titlul e fantezist ca să vă atragem atenția, dar un sâmbure de adevăr e acolo. Ia citiți ce propun băieții ăștia deștepți: vacanță de vis în Bulgaria și România să pupi moaște comuniste într-un mod anticomunist detașat ironic probabil, nu știm, vorbim din propriile fantezii trepanate.

Și dacă tot e rost de fantezii, presupunem că afacerea e deținută de doi Tibilăi din Belgia, descendenți ai unor conchistadori care au au jefuit comoara lui Montezuma, și care în timpul celor coișpe ani sabatici petrecuți după facultate prin Asia de Sud-Est au tras cocaină din Laos într-o seară și le-a beshit mintea ideea asta genială cu turism de moaște comuniste.

Turul te costă 1200 euro și ai ocazia să dormi 10 zile într-o pleiadă de pensiuni si hoteluri dubioase din cele mai comune locații turistice din Bulgaria și România. Citiți și voi descrierea turului, se termină apoteotic cu vizitat castelul lui Draculea, care probabil e pietroiul ăla infam de la Bran, proaspăt reintrat în franciza familiei regale românești mcdonaldizate. Redacția a fost pe acolo recent și ce ne-a sărit în ochii faptul că au rebrănduit tot castelul cu focus pe ei și familia lor, ștergând pe cât posibil istoria mai veche a pietroiului.

Mna, faci ce vrei cu pietroiul tău până la urmă, respect maxim proprietatea privată care e sfântă, mai ales dacă o recuperezi pe degeaba de la un stat slab care n-a fost în stare să păstreze victoriile revolutsiei socialiste din 1948. Alea câte au fost. Lenin să-i judece pe toți.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.