HomeShtiri BlestemateNu e o glumă. Un brad de 5,5 metri va fi plantat...

Nu e o glumă. Un brad de 5,5 metri va fi plantat în Țara Piticilor

Tree photo created by jcomp – www.freepik.com

Avem știrea wholesome a zilei și nu e cu pisici.

În țară începe campania de plantare de toamnă și autoritățile din Constanța au găsit o metodă prin care să crească numărul de inimioare de pe social media la un titlu de știre cu poantă. Mai exact, Regia Autonomă “Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța și-a propus să completeze decorul peisagistic cu plante perene și arbuști pe care să nu le mai mute dintr-o parte în alta în funcție de anotimp cu scopul de a, cităm, “nu mai fi nevoie de investiții anuale în amenajarea peisagistică.” Să fie ăsta un semnal de la proaspătul ales primar penelist Vergil Chițac că a învățat ceva din retorica găunoasă USR și că e important să arunci cu praful tehnocrației în ochii cetățenilor? Nu știm.

Ce pare sigur, însă, e că în buricul parcului de distracții Țara Piticilor va fi plantat un brad “Gulliver” cu înălțimea de 5, 5 metri și că asta va fi piesa de rezistență a parcului de acum încolo. Asta ar fi toată poanta.

CT100, ziarul local din care am preluat știrea, nu uită să precizeze la final că în anii trecuți în Țara Piticilor, autoritățile pesediste instalau brazi naturali sau artificiali pe care mai apoi îi aruncau. Asta da evoluție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.