HomeShtiri Blestemate„O putem muta cu puterea minții”. Uri Geller explică cum să deblocăm...

„O putem muta cu puterea minții”. Uri Geller explică cum să deblocăm Canalul Suez mai repede

Se împlinește o săptămână de când rețelele de socializare au fost invadate de meme cu containerul japonez Evergiven care blochează pe diagonală canalul Suez. Eforturile de deblocare par în van, dar ce bine că există în acest univers un îndoitor de linguri cu puterea frunții care are o soluție.

Uri Geller, o minte paranormală extraordinar de puternică de care cel mai probabil au auzit părinții tăi dintr-un număr din revista Formula AS din anii 90, provoacă omenirea să își folosească (ați ghicit) puterea minții ca să urnească din loc gigantul de 200.000 de tone care a blocat canalul Suez după ce echipajul lui a pierdut controlul în urma unei furtuni.

Geller, un autoproclamat mentalist, susține că poate îndoi nava, dar pentru asta are nevoie de noi toți.

Cum putem elibera canalul Suez împreună?

E simplu, susține Geller. Trebuie doar să vizualizăm pentru câteva ore nava cum se urnește din loc, preferabil să facem asta toata omenirea simultan ca să funcționeze.

Canalul Suez provoacă pierderi pentru marele și micul capital de $400 milioane de dolari pe oră și a lăsat în urmă o coadă kilometrică de vase comerciale. Până acum, nimic nu pare să meargă, dar cine știe, dacă ne imaginăm cu toții că se îndreaptă nava…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.