HomeShtiri Blestemate„O putem muta cu puterea minții”. Uri Geller explică cum să deblocăm...

„O putem muta cu puterea minții”. Uri Geller explică cum să deblocăm Canalul Suez mai repede

Se împlinește o săptămână de când rețelele de socializare au fost invadate de meme cu containerul japonez Evergiven care blochează pe diagonală canalul Suez. Eforturile de deblocare par în van, dar ce bine că există în acest univers un îndoitor de linguri cu puterea frunții care are o soluție.

Uri Geller, o minte paranormală extraordinar de puternică de care cel mai probabil au auzit părinții tăi dintr-un număr din revista Formula AS din anii 90, provoacă omenirea să își folosească (ați ghicit) puterea minții ca să urnească din loc gigantul de 200.000 de tone care a blocat canalul Suez după ce echipajul lui a pierdut controlul în urma unei furtuni.

Geller, un autoproclamat mentalist, susține că poate îndoi nava, dar pentru asta are nevoie de noi toți.

Cum putem elibera canalul Suez împreună?

E simplu, susține Geller. Trebuie doar să vizualizăm pentru câteva ore nava cum se urnește din loc, preferabil să facem asta toata omenirea simultan ca să funcționeze.

Canalul Suez provoacă pierderi pentru marele și micul capital de $400 milioane de dolari pe oră și a lăsat în urmă o coadă kilometrică de vase comerciale. Până acum, nimic nu pare să meargă, dar cine știe, dacă ne imaginăm cu toții că se îndreaptă nava…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.