HomeShtiri BlestemateOamenii Decât o Revistă: Ginette, facilitatoare speed dating și trader dogecoin

Oamenii Decât o Revistă: Ginette, facilitatoare speed dating și trader dogecoin

Oscilez mult zilele astea între celibat și burlăcie în timp ce îmi creez propria lume tropicală în căști cu niște ethio-jazz. Nu există cuvânt pentru asta în limba română. Singlehood, știi ce zic? Deseori mă gândesc la ce simt și cred că aș putea să scriu un eseu intim despre asta dacă n-aș fugi de singurătate în timp ce sunt prinsă într-o menghină pe tinder.

Mai nou am dezvoltat un fetiș bizar pentru fermentație. Kimchi, știi ce zic? Ultima oară când m-a traumatizat ceva a fost in restaurantul Maize când mi-a arătat Chef Alex Petricean caracatița ciobanului. Înainte de asta trăiam drame săptămânal în bodegi de fine dining. Dar asta e o formă de conectare cu natura, înțelegi? Tarotul e ok, să știi, se recomandă des în terapie și poți afla din el toate lucrurile pe care le zicea Albus Dumbledore în Harry Potter și Camera Secretelor.  Nu am foarte multe gânduri despre Nicușor Dan după ce l-am votat, dar am învățat un lucru: ca să nu blochezi căldura, ai grijă să ridici draperiile deasupra caloriferelor dacă nu sunt în totalitate reci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.