HomeShtiri BlestemateOamenii Decât o Revistă: Ginette, facilitatoare speed dating și trader dogecoin

Oamenii Decât o Revistă: Ginette, facilitatoare speed dating și trader dogecoin

Oscilez mult zilele astea între celibat și burlăcie în timp ce îmi creez propria lume tropicală în căști cu niște ethio-jazz. Nu există cuvânt pentru asta în limba română. Singlehood, știi ce zic? Deseori mă gândesc la ce simt și cred că aș putea să scriu un eseu intim despre asta dacă n-aș fugi de singurătate în timp ce sunt prinsă într-o menghină pe tinder.

Mai nou am dezvoltat un fetiș bizar pentru fermentație. Kimchi, știi ce zic? Ultima oară când m-a traumatizat ceva a fost in restaurantul Maize când mi-a arătat Chef Alex Petricean caracatița ciobanului. Înainte de asta trăiam drame săptămânal în bodegi de fine dining. Dar asta e o formă de conectare cu natura, înțelegi? Tarotul e ok, să știi, se recomandă des în terapie și poți afla din el toate lucrurile pe care le zicea Albus Dumbledore în Harry Potter și Camera Secretelor.  Nu am foarte multe gânduri despre Nicușor Dan după ce l-am votat, dar am învățat un lucru: ca să nu blochezi căldura, ai grijă să ridici draperiile deasupra caloriferelor dacă nu sunt în totalitate reci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.