HomeShtiri BlestematePentru că nu l-a votat lumea, un primar PNL a scos cu...

Pentru că nu l-a votat lumea, un primar PNL a scos cu buldozerul băncile din fața porților

Sursa foto: ph-online.ro

Răzbunare în stil Las Fierbinți

Vendetă cruntă post-alegeri în localitatea Comana din județul Giurgiu. Furios nevoie mare că nu l-au votat pe model Nicolae Ceaușescu locuitorii, primarul penelist a băgat buldozerul selectiv în băncile din fața porților ălora care l-au votat pe contracandidat.  Aurel Enache, că așa îl cheamă pe primarul care probabil s-a uitat prea mult la Scarface, nu a avut probleme să iasă la TV și să își explice fapta la emisiunea Bună România de pe B1 TV: „Băieții aștia cărora le-am luat banca de la poartă au mers în fiecare zi în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic”.

A scos băncile, dar le-a și pus la loc

Totuși primarul din Comana nu ține la supărare prea mult și, acum că s-a răcorit și i-a școlit pe locuitori printr-o pildă demnă de Nașul, susține că o să pună băncile la loc. Până la urmă a fost doar o lecție prin care le-a arătat că a făcut totuși ceva, căci băncuțele sunt opera mandatului lui. Tot la B1 TV el a completat: „Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. Așa au văzut banca și restul. O să le pun mâine la loc, pentru că le-au văzut. Așteptam să deschidă ochii, să vadă că am făcut”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.