HomeShtiri BlestematePentru că nu l-a votat lumea, un primar PNL a scos cu...

Pentru că nu l-a votat lumea, un primar PNL a scos cu buldozerul băncile din fața porților

Sursa foto: ph-online.ro

Răzbunare în stil Las Fierbinți

Vendetă cruntă post-alegeri în localitatea Comana din județul Giurgiu. Furios nevoie mare că nu l-au votat pe model Nicolae Ceaușescu locuitorii, primarul penelist a băgat buldozerul selectiv în băncile din fața porților ălora care l-au votat pe contracandidat.  Aurel Enache, că așa îl cheamă pe primarul care probabil s-a uitat prea mult la Scarface, nu a avut probleme să iasă la TV și să își explice fapta la emisiunea Bună România de pe B1 TV: „Băieții aștia cărora le-am luat banca de la poartă au mers în fiecare zi în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic”.

A scos băncile, dar le-a și pus la loc

Totuși primarul din Comana nu ține la supărare prea mult și, acum că s-a răcorit și i-a școlit pe locuitori printr-o pildă demnă de Nașul, susține că o să pună băncile la loc. Până la urmă a fost doar o lecție prin care le-a arătat că a făcut totuși ceva, căci băncuțele sunt opera mandatului lui. Tot la B1 TV el a completat: „Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. Așa au văzut banca și restul. O să le pun mâine la loc, pentru că le-au văzut. Așteptam să deschidă ochii, să vadă că am făcut”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.