HomeShtiri BlestematePlanul lui Nicușor Dan pentru București: Printre multe altele, piste de decolare...

Planul lui Nicușor Dan pentru București: Printre multe altele, piste de decolare pentru trotinete în sensuri giratorii

Luna aceasta fierbinte căsuța poștală a redacției noastre  a fost efectiv ticsită cu două genuri de reclama: flyere la pompe funebre non-stop și broșuri electorale. Despre pompe funebre nu prea știm ce să spunem, sunt cam la fel ofertele, noroc cu alegerile astea locale că mai avem ce citi la cafeluță dimineața pe maneluța otselu galatsi. Am extras pentru voi cele mai relevante măsuri ale celor mai vizibili candidați ai dreptei (da, inclusiv PSD) la primăria Capitalei. Să începem cu candidatul unei alianțe pe care nici măcar în treacăt nu dorim s-o menționăm: matematicianul Nicușor Dan.

Aplicație pentru canalizare

Se pare că lucrează la această aplicație pe sistem old-school – cu pixul și hârtia și multe calcule matematice superioare ca-n pasa aia cringe de etalare a unei medalii olimpice pe care a avut-o cu CTP. La capătul formulelor se întrevăd mesaje trimise prin sms către bucureșteni prin care îi anunță că a venit apa caldă dar e rece. Ce să zicem, așa candidat, așa glume. Aplicația va fi disponibilă doar pe iOS, încă nu s-au copt devii pe android. Dar cu (alo pronto sunt) contactele pe fonduri europene ale lui Barna și cu lupii tineri din USR Tineret care literalmente au crescut cu tableta de programare în brațe, se vor coace din belșug. Ca să fie treaba treabă, pe partea urbanistică planul e ca persoanele fără adăpost să recondiționeze clădirile istorice din Centrul Vechi din care au fost evacuate ca să facă loc intereselor economice ale lui Garcea, deja afectate grav de pandemie. Că tot suntem la capitolul case, Nicușor Dan promite și un Fond ANL de locuințe sociale zero. Care e o logica? Păi, cum ar zice Sorin Ovidiu Vântu-simplu! Atunci când se împart locuințele sociale la oamenii de pe listă, numărul de locuințe sociale va tinde spre infinit.

O fracție pe pâine la masa de seară pentru fiecare bucureștean

Echipa de nutriționiști tehnocrați a lucrat intens și a decis că în loc de masa de seară, bucureștenii ar trebui să servească o porție mare de pâine cu ecuații de gradul doi sau trei. Matematici mai complicate se recomandă doar la masa de prânz, să nu pice greu la stomac.

Catedrala Mântuirii Neamului se transformă în Club 99

Și Micutzu să fie patriarh suprem și să facă glumele alea blanao cu muie psd de se aud cu ecou până în Parlamentul de vizavi. Ar merge și o serie de campionate de debate pe civism ținute de Teo de la Deko Café, se poate încheia turneul de centrism incorect politic cu gluma aia cu “îmi bag pula-n el de blender”. Numa’ zicem. Bineînțeles, rezervări se fac doar pe iOS. Unele surse au mai declarat că urmează să transforme sfântul altar în adăpost de make out pentru persoane LGBT ca să nu se mai pupe în văzul lumii.

Piste de decolare pentru trotinete în mijlocul sensurilor giratorii

Nu știm dacă știți, dar candidează la alegerile locale din partea USR pe ceva post de consilier un proaspăt student care a declarat că vrea să revoluționeze sensurile giratorii în București. Minte tânără și odihnită. Nu am înțeles exact cum o să facă această măreață grozăvie, probabil are legătură cu problema aia pe care a rezolvat-o Nicușor la Olimpiada de Matematică din 1988. Dar dacă tot nu înțelegem multe lucruri despre USR și mințile puternice pe partea rațională din acest partid al iraționalității politice care se aliază cu ciuma galbenă, de ce să nu facă și o pistă de decolare pentru trotinete cu aripi în sensurile giratorii. Există și niște eforturi de a crea mai multe spații verzi cu copaci cu usb încorporat.

Salvează pietrele din București

Deja s-au cam epuizat chestiile de salvat de zece ani de când și-a început cariera politică Dan. E timpul pietrelor să fie salvate. Planul a fost întocmit cu ajutorul unor restanțieri la arhitectură și vor începe cu microliții care s-ar afla pe fundul lacului Cișmigiu. Din ce am înțeles, sunt șanse destul de mari ca Nicușor să calculeze matematic niște ecuații prin care să demonstreze că pietrele din București sunt șlefuite cu ajutorul unor tehnologii avansate tip laser de extratereștrii antici. Nu e la prima afirmație absolut stupidă, să ne amintim, printre multe altele, de articolul ăla mai vechi în care scria că „e împotriva acceptării comportamentului homosexual în spațiul public”.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.