HomeShtiri BlestematePuiul de dac vedetă din Apuseni. Se lasă mângâiat, stă la poze...

Puiul de dac vedetă din Apuseni. Se lasă mângâiat, stă la poze și mănâncă viezuri

Un pui de dac pur din pedigree-ul lui Burebista, care nu se simte speriat în apropierea corciturilor de români, continuă să facă senzaţie în rândul populației locale alogenizate de sutele de valuri migratoare din ultimii 2000 de ani și de unguri.

Se întâmplă în Apuseni, în apropiere de sanctuarul de Daci 100% Puri de la Sarmizegetusa, pe unul dintre drumurile cele mai circulate de hoții de artefacte antice din această zonă. Puiul de dac îi aşteaptă pe şoferi în apropierea drumului national, îi face să oprească şi discută cu ei diverse, de la mișcările dacice antivacciniste și anti-botnițe din 101-102 d.Hr care s-au soldat cu invazia romană până la tunelele dacice din munții Bucegi și cartea lui Daniel Roxin despre tăbilțele de la Sinaia care demonstrează că dacii aveau o scriere proprie și asta le dădea dreptul să fie Stăpânii Universului.

Mulţi oameni opresc maşinile şi fac poze cu puiul de dac. Acest membru al unei rase pure de supraoameni antici preponderent bărbați cu ochi albaștri și plete zămisliți cu o specie de extratereștri care stăpânesc tehnologii avansate precum teleportarea se alege şi cu ceva de mâncare. Turiștii inferiori rasial au învățat dieta puiului de dac și îi aduc  ofrandă berze, mânzi, viezuri, mied și brânză. Acesta este, de altfel, şi motivul principal pentru care puiul de dac stă în apropierea şoselei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.