HomeShtiri BlestematePuiul de dac vedetă din Apuseni. Se lasă mângâiat, stă la poze...

Puiul de dac vedetă din Apuseni. Se lasă mângâiat, stă la poze și mănâncă viezuri

Un pui de dac pur din pedigree-ul lui Burebista, care nu se simte speriat în apropierea corciturilor de români, continuă să facă senzaţie în rândul populației locale alogenizate de sutele de valuri migratoare din ultimii 2000 de ani și de unguri.

Se întâmplă în Apuseni, în apropiere de sanctuarul de Daci 100% Puri de la Sarmizegetusa, pe unul dintre drumurile cele mai circulate de hoții de artefacte antice din această zonă. Puiul de dac îi aşteaptă pe şoferi în apropierea drumului national, îi face să oprească şi discută cu ei diverse, de la mișcările dacice antivacciniste și anti-botnițe din 101-102 d.Hr care s-au soldat cu invazia romană până la tunelele dacice din munții Bucegi și cartea lui Daniel Roxin despre tăbilțele de la Sinaia care demonstrează că dacii aveau o scriere proprie și asta le dădea dreptul să fie Stăpânii Universului.

Mulţi oameni opresc maşinile şi fac poze cu puiul de dac. Acest membru al unei rase pure de supraoameni antici preponderent bărbați cu ochi albaștri și plete zămisliți cu o specie de extratereștri care stăpânesc tehnologii avansate precum teleportarea se alege şi cu ceva de mâncare. Turiștii inferiori rasial au învățat dieta puiului de dac și îi aduc  ofrandă berze, mânzi, viezuri, mied și brânză. Acesta este, de altfel, şi motivul principal pentru care puiul de dac stă în apropierea şoselei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.