HomeShtiri BlestemateS-a lansat Volt, primul partid condus de review-uri emag scrise de boți

S-a lansat Volt, primul partid condus de review-uri emag scrise de boți

S-a adeverit, dragi prieteni, trăim într-o memă făcută în powerpoint de un antivaccinist conservator care votează AUR. De curând a apărut și în România filiala partidului Uniunii Europene care dorește să anihileze puseurile naționaliste și să finalizeze visul febril al unei Federații Europene condusă democratic de generalii din Star Trek.

Partidul se numește VOLT și sunt progresiști pe față, în sensul că se poziționează inevitabil și comod de partea bună a istoriei cu politici anti-discriminare și flex pe curcubeu mai ceva ca google la Pride.

Pe partea de măsuri sunt cam subțiri și din categoria “s-a tot dat”. Site-ul nu oferă un program prea complex, cel puțin nu în română. Ce-am înțeles noi e că își doresc debirocratizare, combaterea schimbărilor climatice, ceva cu economie digitală, un stat care să fie stocat pe un server suborbital pe sateliții lui Musk, ceva cu marota veșnică a corupției, altceva care seamană cu haștag rezist și democrație partikipativă din laterne aprinse în piața Victoriei. Vorba aceea, oferă the whole liberal shebang.

Franciza românească e condusă de un băiat tânăr și liber care lucrează la Bolt și cel mai probabil e bot, ca toată structura de conducere…Volt.

Serios, uitați-vă la poze și descrieri. Zici că-s nenorociții de boți corporatiști care scriu review-uri emag la roomba varianta generică făcută pe vapor din China în drum spre Galați.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.