HomeShtiri BlestemateSexismul lui Schrodinger? Acest clip electoral Pro România ne spune că femeile...

Sexismul lui Schrodinger? Acest clip electoral Pro România ne spune că femeile sunt leneșe și harnice în același timp

Nu știm dacă ați văzut noua grozăvie politică a ilustrului partid pripășit de Victor Ponta, dar de aceea suntem aici, să vă informăm. Se pare că la o ședință de campanie, un băiat pe nume Sorin Claudiu Susanu care din fericire nu este solistul de manele rap care avea trupă cu Juve până acum vreo zece ani, s-a ridicat în picioare și a bătut cu pumnul în masă că are idee de bartai clipul de promovare a partidului pentru alegerile locale (candidează la Brașov).

Probabil Ponta l-a aplaudat din nasul lui lung de lemn cu care plagiază pagini umplute cu cuvinte și i-a dat acolo câteva sutici să își transforme visul artistic în realitate. Așadar, a rezultat un scurt-metraj în care câțiva hăndrălăi în frunte cu acest Susanu merg minute bune prin parc, apoi intră într-o instituție care bănuim că ar fi primărie ca să deschidă un birou în care două mileniale se machiază în timpul programului. Susanu le spune că s-a terminat cu make-up-ul la scârbici și apoi iese intempestiv urmat de gașca zurli de bărbați. The End. Nu știm exact influențele regizorale, dar le-a ieșit o combinație între clip făcut de niște liceeni normălăi pentru festivitatea de deschidere a balului bobocilor, James Bond mizer și un Matrix pe coișpe straturi de postironie sexistă.

Publicată de Sorin Claudiu Susanu pe Marţi, 8 septembrie 2020

Noi în redacție am înțeles două lucruri din clipul lui Susanu:

  1. Femeile sunt leneșe până vine un domn respectabil la costum cu clica lui de liceeni la pubertate să le pună la treabă.
  2. Femeile din primărie sunt leneșe preocupate de chestiuni soft dar în același timp și cele care urmează să facă treaba lui Susanu după ce ajunge consilier împreună cu mințile puternice de la Pro România.

Am întrebat femeile din redacție dacă au vreo reacție la halul de clip al lui Susanu, vă redăm răspunsul ad verbatim: ”E ok, oricum nu-mi plăcea să mă machiez la muncă, cade lumina prost. Oricum, era mai realist dacă le arăta cum stau cu orele să își scoată punctele negre.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.