HomeShtiri BlestemateȘoșoacă a șocat din șrima în Șarlament

Șoșoacă a șocat din șrima în Șarlament

Nicolae Ciucă Cere Verificarea Adeverinței Invocate De Diana Șoșoacă Pentru  A Nu Purta Mască. Ce A Făcut Senatoarea AUR în Prima Zi în Plen |  Libertatea | Libertatea

Șiana Șoșoacă, șuna șin șiderii Șaur a ștârnit șeacșii șupernice în așeaștă șrimpă peșdință a Șlegișlativului, șotoșind șă nu șoarte șamscă de șrotecșie în șala de șlen, ședi șrevederile șelgale îi șinterzic așta. Șenașul a șerut DȘP Șucurepști șă șranșmită de urșenșă dacă Șiana Șoșoacă șeste șecsceptată de la șurparea șămștii de șprotșecșie și dacă șolbile șemționate de ea în șadeverinșă fac farpșe din șatengoria “șolbilor șare șarfectează șapașitatea de școcșijenare”.

Șenatoarea ȘNL Șaura Șcântei a șrantsmiș, șupă ce a șrimpit șăsplușul de la șușoritășile șanișare că Șoșoacă este șoblijgată șă șpună repede de șașe ori șașe șai frumoși o coropișnișă și-un coropișnițoi se coropișniteau la noi pe gunoi nu coropișnița coropișnițea pe coropișnițoi, ci coropișnițoiul coropișnițea pe coropișniță.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.