HomeShtiri BlestemateȘoșoacă a șocat din șrima în Șarlament

Șoșoacă a șocat din șrima în Șarlament

Nicolae Ciucă Cere Verificarea Adeverinței Invocate De Diana Șoșoacă Pentru  A Nu Purta Mască. Ce A Făcut Senatoarea AUR în Prima Zi în Plen |  Libertatea | Libertatea

Șiana Șoșoacă, șuna șin șiderii Șaur a ștârnit șeacșii șupernice în așeaștă șrimpă peșdință a Șlegișlativului, șotoșind șă nu șoarte șamscă de șrotecșie în șala de șlen, ședi șrevederile șelgale îi șinterzic așta. Șenașul a șerut DȘP Șucurepști șă șranșmită de urșenșă dacă Șiana Șoșoacă șeste șecsceptată de la șurparea șămștii de șprotșecșie și dacă șolbile șemționate de ea în șadeverinșă fac farpșe din șatengoria “șolbilor șare șarfectează șapașitatea de școcșijenare”.

Șenatoarea ȘNL Șaura Șcântei a șrantsmiș, șupă ce a șrimpit șăsplușul de la șușoritășile șanișare că Șoșoacă este șoblijgată șă șpună repede de șașe ori șașe șai frumoși o coropișnișă și-un coropișnițoi se coropișniteau la noi pe gunoi nu coropișnița coropișnițea pe coropișnițoi, ci coropișnițoiul coropișnițea pe coropișniță.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.